Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek van hasonlo tapasztalata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van hasonlo tapasztalata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Helyzet a kovetkezo. Kulfoldon megismerkedtem egy

sraccal. O irt ram es elhivott, h talalkozzunk. Nagyon jol ment a talalkozas, egy orat beszelgettunk kb. Aztan elmentunk setalni, visszakisert a szallodamba es miutan elvaltunk, irt, h mennyire fantasztikus volt minden, nagyszeru vagyok, mindenkeppen akar meg talalkozni. Es is jol ereztem magam, ezert este ott aludtam nala. Aztan masnap terveztunk egy csomo programot, fantsztikus volt. O 33 en, 23 vagyok egyebkent. Aztan mondta, h ha elmegy, latogassam meg majd ott, ahol lakik. Nem tudom, hogy tortent, de kb 3 nap alatt remenytelenul beleszerettem. Aztan visszament abba a varosba, ahol lakott, en meg ott maradtam, mert ott dolgoztam, ahol talalkoztunk. Folyamatosan ra gondoltam. Mar egyaltalan nem ugy irt, amikor itt volt. Sokkal tavoltasgtartobb meg targyilagosabb lett. Nem tudtam ezt mire velni. Leirtam neki, hogy szerintem en tobbet erzek puszta szimpatianal. Es szerelmes vagyok bele. Azt mondta, hogy fantasztikusan erezte magat, de ezt nem tudja viszonozni, neki ido kell, h kialakuljanak ilyen erzesek. De hogy en lennek nekik a tokeletes partner kivul-belul. Azt tudni kell, h kb 2500 km-re lakunk egymastol, es nekem is meg 2 ev, mire befejezem a sulit itthon, tehat max tavkapcsolat lehet belole. Innen kezdodott a “kalvaria”, ami mar vagy 2,5 honapja tart. Kerdezgettem, hogy akkor hogy tervezzuk a kovi talalkozot, de mindig azt mondta, h o dolgozik, ne siessek elore ennyire. Aztan eloalltam azzal, hogy elmegyek hozza egy hetvegere. Beleegyezett. Nagyon jol telt az a par nap is, imadott korulbelul. Aztan mikor eljottem, ugyan olyan rideg lett. Veszekedtunk egy csomot, hogy akkor mondjon valami konkretat, h akar tolem valamit, vagy nem. De hogy ne kerdezzem erzesekrol, meg hogy csak elvezzuk a pillanatot es talan a jovoben egyutt lehetunk, adjak neki idot stb. Es aztan vegul is abban maradtunk, h baratok maradunk. En meg nagy nehezen probaltam massal ismerkedni es talalkozni egy masik fiuval. Amikor ezt megtudta teljesen kifordult magabol, mondta, hogy mehettem volna hozza is (ezt aznap talalta ki, amikor mar a repulon ultem), meg hogy masik fiuval vagyok, o feltekeny, pedig o csak idot kert. Na es ez teljesen összezavart. Amikor a masik fiunal voltam, folyamat irogatott, hogy hogy vagyok, biztonsagban vagyok-e. Mellesleg o vegig fent van azon a tarskereso appon, ahol megismertuk egymast, meg egy vilagvarosban lakik, kb minden nap masik sraccal lehetne… megbeszeltuk, hogy talalkozunk megint. Tenyeren hordozott, kb fizetett mindent. Elmondta, h neki igazabol identitasaval szoktak problemak lenni (biszexualis amugy), meg nem abban az orszagban el, ahol szuletett, hanem rezidenskartyaja van, amit meg nem hosszabbitottak meg, szoval nem tud hazamenni meghosszabbitani az utlevelet es fel, hogy elveszti az allampolgarsagat. Amikor vele voltam, ami zavart, h egyfolytaban a telefonjan logott korulbelul, meg kicsit tavolsagtarto is volt. Szoval ez a kettosseg nagyon jellemzo, h egyszer nagyon ragaszkodik, masszor meg tavolsagtarto. Megint hazajottem, es meg mindig ugyan az volt.. Az a gond, hogy ha konkret dolgokra kerdeznek ra, hogy pl o hogy kepzeli el a ‘kapcsolatunkat’, akkor nem mond semmi konketat, csak kodosit. Van, hogy kb egy-ket mondatot beszelunk egy nap.. Varjak ra, de meddig? Mire? Semmi biztositekot nem ad ra. Mondtam oke, en varok, de akkor te se talalkozz massal es akkor probaljuk meg megbeszelni, hogy kb mikor tudunk talalkozni legkozelebb. Erre kodosit, meg h o nem er ra, sokat irok, tul erzelmes vagyok, o allandoan dolgozik, gyogyszert szed, mert olyan stresszes.

En egy honap alatt 5 kilot fogytam. Nem telt el nap siras nelkul. Visszamentem a pszichologusomhoz is. Ennel meg az egyertelmubb visszautasitas is jobb lenne. De nem teszi meg. Megorulok. Legutobb is, amikor eljottem mondta, h ha legkozelebb jovok, elvisz egy masik varosba. Es finoman utaltam ra, h kb mikorra tervezi, hogy tallakozzunk, elkezdi egy ev mulva. Aztan meg, h marcius-aprilis kornyeken.. Nem tudom kovetni egyszeruen. Tudom mit kellene tennem, nem irni neki es ismerkedni massal. De nem tudok nem ra gondolni. Vele almodok, folyamatosan nezem mit posztol, mikor van fent.. Borzaszto nekem is, meg szerintem neki is egyszerubb lenne, ha egyertelmubb lenne egy kicsit. Mondtam neki, h nem kerem, h szerelmes legyen belem. De ha akar tolem valamit, akkor talaljuk ki egyutt, hogy ismerhetnenk meg jobban egymast vagy hogy tolthetnenk egyutt tobb idot. Nem jutunk egyrol a kettore.

Bocsi, h ekezet nelkul irtam, meg nagyon zavarosan. Nehez ezt osszefoglalni. Aki volt mar hasonlo helyzetben, szivesen olvasnam a tapasztalatat.

2021. okt. 10. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Neked ez első szerelem!

Ez ilyen, nem minden esetben így kellene lennie, de rendesen megszenvedsz miatta,

Jól selyted abba kell hagynod.

Akar valamit keres, TÚL SOKAT TESZEL BELE VISZONZATLANÚL.

Könyen lehet hogy barátnője is van valahol,vagy másik pasi.

2021. okt. 10. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok esély van rá, hogy van a dologban más pasi is, amíg te nem vagy vele. Ritkán találkoztok, alig beszéltek naponta.

Vagy lehet ő is szerelmes, csak nem beléd. Téged csak tartaléknak tart, amíg a másikkal kialakulnak a dolgok.

2021. okt. 10. 21:53
 3/4 Béla211 ***** válasza:
100%
Szerintem inkább egy családvan a hátérben. Szerintem felesége van. Mondta is, hogy identitási problémái vannak. Szerintem bisexuálisnak mondja magát. De hozzád vonzodik igazán de nem akkar. De ott a családja a háttérben. Ha nem lesz veled összinte, mert mos nem az akkor tílsd le minden honnan és töröld. Így tudsz leggyorsabban megszabadulni az érzéstől. Fájdalmas, de ez a leggyorsabb út.
2021. okt. 11. 06:15
 4/4 Béla211 ***** válasza:
100%
Szám csere. Mert hívogatni fog nagy valószínűséggel.
2021. okt. 11. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!