Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országban van százalékarányosan a legtöbb és a legkevesebb meleg?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 10:33
1/8 anonim válasza:
Hát a legkevesebb talán a táliboknál van ahol fejezés jár érte.
2/8 Lazy Lover válasza:
Legtöbb Németország Izrael legkevesebb passzolom
3/8 anonim válasza:
Nyilván ott van a legtöbb, ahol legnagyobb a népesség. :D Ez nem egyértelmű? Legkevesebb meg fordítva.
5/8 anonim válasza:
Ja értem. Hát nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének arányosan országonként. Az 1-es választ most nem veszem figyelembe, persze ettől még igaz lehet. Viszont jelenleg igazi statisztika sem létezik, hiszen a legtöbben még úgy sem vállalják fel. :D Így reális eredmény sincs. Van azért bőven az 10-15% százalék(5% helyett) is a világnépességnek. Még lehet, hogy így is keveset mondtam. A mai statisztika ugye azt mondja ki, hogy minden 25. ember más(orientáció,identitás). Szerintem ezt lehet bőven csökkenteni. Amit én tapasztalok és tapasztaltam, abból inkább azt mondanám, hogy minden 10. ember más.
6/8 anonim válasza:
Szerintem arányaiban nem sok külömbség lehet országonként sem. Csak mindenhol más százalékban vállaják fel.
7/8 anonim válasza:
Ilyet az kérdez, aki a szexualitás orientációt valamint a pszichológiai nemet nem biológiai állapotnak, hanem holmi társadalmi hatásnak kívánja beállítani.
8/8 anonim válasza:
A nagy országokban valóban nagyobb az lehetséges arány statisztikai szempontból. A legkevesebb ott van, ahol szélsőséges elnyomó diktatúra van. Hiszen ott a félelem miatt sokan elfojtják identitásukat. Ám ez sem pontos megfogalmazás, mert most jön az agyalás: Miként gondoltad a kérdést? Azok akik felvállalják nyilvánosan? Azok, akik csak partnerük előtt vállalják fel? Vagy minden olyan ember, aki születési, biológiai szempontból meleg? Mert utóbbi esetben a diktatórikusan megfélemlített országokban más adatok kapunk, ill. feltételezhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!