Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadályozzam meg, hogy a szexpartnerem összejöjjön azzal a pasival, akivel randizik?
Van egy pasi, 24 éves, akivel szexpartnerek vagyunk már fél éve.
Én nem szerettem volna kapcsolatot, mert egy friss szakítás után voltam, ő pedig azt szeretett volna, de megbeszéltük, hogy mivel megvan a kémia kettőnk között, ezért addig is összejárunk szexelni, amikor jól esik, persze nem csak szex, hanem közös programokra is.
Ahogy telt az idő egyre jobban éreztem magam vele, viszont ő folyamatosan kereste a pasit, akivel parkapcsolatban lehet, és mára áthívtam magamhoz, de lemondta, merthogy randija lesz.
Az a helyzet, hogy én is szívesen lennék párkapcsolatba vele, mert úgy érzem bennünk több van, de ma megy randira, mit csináljak?
31/aktív
2 opció van
1.gyorsan elmondod ezt neki,még a randi előtt,és talán van esélyed
2.nem csinálsz semmit,és bízol benne,hogy a randi szar lesz,és utána elmondod neki
mind2 lutri...de az első opciónál legalább tettél az ügy érdekében 😉
Ha folyamatosan kereste a párját, akkor nyilvánvaló, hogy téged nem tud elképzelni, csak szexhavernak.
És ha mint embert tiszteled,akkor ne állj az útjába, akármennyire is bánt,vagy fáj...
Legyen az örömöd neked is,ha párt talál és boldog lesz !
Amit te érzel,illetve csinálnál, az önzés, mert érzelmeket erőltetni nem lehet, akármilyen jó is a szex.
Ha veled,mint társsal többet is el tudott volna képzelni,már nemcsak szexre járnátok össze.
Elkúrtad az elején... Előrelátónak kellett volna lenned... Pár hetet, hónapot kellett volna kérned...
Most már az első két válasz opciói jöhetnek szóba...
A kérdező azt írja, hogy megvan köztük a kémia, tehát nem az a helyzet, hogy a pasinak nem tetszik a kérdező, hanne abban a hiszemben van, hogy még mindig nem keres párkapcsolatot.
Kérdező, szerintem minél hamarabb mond el neki, hogy mit érzel, és mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!