Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek nagyon gáz voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz voltam tegnap? 🤦 Sajnos félre értettem a helyzetet 😅

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy pasival, egy kávézóban voltunk, majd felkéretőzött hozzám WC-re séta közben.

Meglepődtem mert nem beszéltünk meg szex-et így az első alkalomra, de hát nem fogok ellenkezni egy 22 éves szexi passzív pasinak.

Szóval ameddig ő elment WC-re, én előkészítettem a terepet, vettem elő óvszert meg sikosítót, raktam be halk zenét, lehúztam a redőnyöket, gyújtottam gyertyát, és hát akcióra kész voltam.

Viszont kiderült, hogy nem rejtett céllel kéretőzött fel hozzám, hanem csak szimplán egész nap fájt a hasa és rosszul volt, de nem akarta aznap lemondani a randit, mert nem akart kamunak tűnni.

Most elástam magam nála?

2021. okt. 9. 07:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát részben megértelek, de azért megkérdezhetted volna tőle, hogy mi a helyzet...

Communication is key!

2021. okt. 9. 08:36
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Azt nem tudjuk hogy hogyan reagált a dologra. Még az is lehet hogy tényleg lett volna valami, ha nincs rosszúl. De figyu, ez csak akkor fog kiderülni, ha megbeszéled vele. Elmondod hogy most nagyon gázul érzed magad emiatt, hogy félreértetted a dolgot.

Makd létod a rekacioit, de szerintem ha komolyan lrdeklödik utánad akkor ez nem fog neki fennakadást okozni.

2021. okt. 9. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Hàt ha passzív akkor biztos nem szorulása volt.
2021. okt. 9. 09:10
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem hinném h ezzel elástad volna magad nála. Maximum csak annyit adtál le neki ebből h már kapható vagy...Szimplán mondd el neki h te teljesen félreértetted.
2021. okt. 9. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit ciki, de én például nem reagáltam volna rá rosszul. Beszéld meg vele, csak ő tudhatja, hogy ez neki hogyan jött le. :D
2021. okt. 9. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem gáz egyáltalán. Beszéld meg vele, hogy mi lenne ha legközelebb ezt bepótolnátok mert te vágysz rá és kívánod! :)
2021. okt. 9. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon édes tőled amúgy :)
2021. okt. 9. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Hát eléggé. Bocs
2021. okt. 10. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez aranyos ^^"
2021. okt. 11. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, hogy amikor kijött a mosdóból, mit szólt és Te hogyan viselkedtél. Az is kérdés, hogy az "akcióra kész" állapot mit jelent, hiszen ha merevedésed volt, de ruha alatt, az is más, meg az is, ha nincs rajtad ruha, úgy állsz ott és az már egy nyílt célzás.
2021. okt. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!