Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz voltam tegnap? 🤦 Sajnos félre értettem a helyzetet 😅
Tegnap randiztam egy pasival, egy kávézóban voltunk, majd felkéretőzött hozzám WC-re séta közben.
Meglepődtem mert nem beszéltünk meg szex-et így az első alkalomra, de hát nem fogok ellenkezni egy 22 éves szexi passzív pasinak.
Szóval ameddig ő elment WC-re, én előkészítettem a terepet, vettem elő óvszert meg sikosítót, raktam be halk zenét, lehúztam a redőnyöket, gyújtottam gyertyát, és hát akcióra kész voltam.
Viszont kiderült, hogy nem rejtett céllel kéretőzött fel hozzám, hanem csak szimplán egész nap fájt a hasa és rosszul volt, de nem akarta aznap lemondani a randit, mert nem akart kamunak tűnni.
Most elástam magam nála?
Hát részben megértelek, de azért megkérdezhetted volna tőle, hogy mi a helyzet...
Communication is key!
Azt nem tudjuk hogy hogyan reagált a dologra. Még az is lehet hogy tényleg lett volna valami, ha nincs rosszúl. De figyu, ez csak akkor fog kiderülni, ha megbeszéled vele. Elmondod hogy most nagyon gázul érzed magad emiatt, hogy félreértetted a dolgot.
Makd létod a rekacioit, de szerintem ha komolyan lrdeklödik utánad akkor ez nem fog neki fennakadást okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!