Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Láttam, hogy a szobatársam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam, hogy a szobatársam a laptopján a gayromeot, amikor beléptem a szobába akkor csukta be én nem vagyok fent, és nem is tudtam eddig, hogy meleg a szobatársam, és eléggé bejön, hogyan nyomuljak rá?

Figyelt kérdés

2 fős szobákban vagyunk, én bi vagyok, eddig is tetszett a szobatársam.

Nem tudom mi legyen a taktika, csináljak egy fake gayromeot, és valahogyan puhatolózzam ki, hogy jó vagyok-e nála, vagy csináljak rendeset és küldjek neki egy tappancsot, esetleg élőben próbálkozzak?

19/aktív

2021. okt. 7. 17:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Na lett valami?😄
2021. okt. 12. 22:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
no ez engem is érdekelne
2021. nov. 2. 10:57
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
mit meg nem adnék, ha az én szobatársamról is kiserülne :D
2021. nov. 2. 10:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Na volt valami?
2021. nov. 2. 18:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen, mostmár nincsen szüksége arra, hogy Planetromeózzon🤪
2021. nov. 3. 17:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Te mazlista kujon.
2021. nov. 3. 20:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerencsés vagy. 😁
2021. nov. 4. 07:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Gratu 😁
2021. nov. 5. 08:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Szóval ittunk a szobában, eléggé kezdtünk berugni, és mondtam neki, részegen, kellő bátorsággal, amit az alkoholnak köszönhetel hogy mit nem adnék, ha egy ilyen feneket ma megdughatnék, mint amilyen az övé, persze ilyen vicces stílusban. Akkor elpirult, mondtam neki, hogy jujj csak nem elpirultál gyere had öleljelek meg, itt megpusziltam a nyakát párszor, itt már visszapuszilt, szóval vettem a bátorságot, és megfogtam a seggét a gatya alatt, aki erre reakcióként elkezdte simogatni a farkamat, ezt követte a csók, és innentől nem nehéz kitalálni mi következett :D
2021. nov. 6. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
Jólvan, forgasd meg még bennünk a kést :DDD Komolyra fordítva, örülök hogy leírtad hogy volt, és annak is hogy "egymásra találtatok" :) Remélem tudod, hogy baromi nagy mázlid volt azzal, hogy megláttad hogy fent van romeon.
2021. nov. 7. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!