Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt meleg identitású...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt meleg identitású Fideszesek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
6. Én nem vagyok fideszes. Nem járok szavazni.
2021. okt. 8. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

"meleg identitású fideszes"

sajnálom melegként hogy az egész szexualitás téma átment politikai dologgá.. köszönhető a pride-nak és az Lmbtq aktivistáknak..

2021. okt. 8. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
A #9-es válaszolóval politikai kérdésekben valószínűleg MINDENRŐL homlokegyenest mást gondolunk. Utálom az egész pártot, az egész népnyúzó korrupt autoriter kleptokratikus rendszert, és amikor meghallom a nagyfőnöknek a nevét vagy a hangját, ösztönösen iszonyú rossz érzés fog el minden egyes sejtemben. De kövezzetek meg, ez a válasz volt (a #9-es) az ELSŐ(!!!) olyan válasz, amit én személy szerint el tudok fogadni magyarázatként egy f. szimpatizánstól és nem érzem zsigerből azt, hogy le kéne pontoznom csak azért, mert nem értek vele egyet politikai kérdésekben. És most nem érzem azt sem, amit itt a legtöbb f..eszes szimpatizánsnál, hogy fullba tolja a kretént. Nem tudom miért van ez, számomra is meglepő. :) Cimbik biztosan nem lennénk, de én ezt a választ most nem tudtam élből lepirosazni, mert máshova szavaz, mint én. Cseszd meg (nem te #9-es, hanem a helyzet), ez most tőlem zöld. :)
2021. okt. 8. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még kiegészítésképpen, hogy:

"de valójában csak egy hangulatkeltő bohózat a választásokra készülve".

Ezzel alapvetően egyetértek, de az a "CSAK" szócska nem kellene bele a mondatba. Nem CSAK egy kis jelentéktelen semmiség, nem CSAK egy kis apró hangulatkeltő kis politikai játszma, hanem sajnos nagyon sok fiatal meleg életét megnehezítik ezzel a megbélyegzéssel és a melegeket mindenféle bűnösnek és rossznak kikiáltó szemlélettel. Óriási nagy pusztítást és rombolást végeznek ezzel azoknak a fiataloknak a lelkében, akik most döbbennek rá arra, hogy ők nem olyanok, mint a kortársaik és még keresik önmagukat a világban. Politikai haszonszerzés és hatalommegtartás céljából szerintem végtelenül embertelen dolog beáldozni őket. Gyakorlatilag emberéletekkel játszadoznak, szórakoznak és én nem tudok elnézni efölött. De nem akarok ennél jobban belemenni ebbe.

2021. okt. 8. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, 13-14-es, illetve ebben teljesen igazad van, ebből a szempontból nagyon káros és számomra is nagy csalódást keltő volt ez a politikai ripacskodás, nincs is mit mentegetni rajta. Ezzel szemben sok más területen számomra kifejezetten szimpatikus, amit tesznek/tettek, és mindent (elsősorban gazdasági, közbiztonsági, biztonságpolitikai és nemzetpolitikai szempontokat) összevetve arra jutottam, hogy különösen a jelenleg választható alternatívák közül (!) jelenleg a Fidesz kormány a legjobb az országnak és a magyar embereknek, beleértve a meleg közösség tagjait is. Ennek ellenére azt is teljesen megértem, ha valaki az általad is leírt okokból másra jutott, főleg közülünk. 9-es voltam.
2021. okt. 9. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!