Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szoktatok tovább lépni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok tovább lépni az ismerkedésben, ha úgy vélitek hogy tetszetek a másiknak, anélkül hogyha esetleg félre értitek a jeleket nehogy bukó legyen az identitásotok?

Figyelt kérdés

Ismerkedés ismerősel másnak is nehéz ügy?

Osztálytársak, sportolói körök, kollegák, ilyesmire gondolok.

2020. dec. 6. 21:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgyértem hogyan ugrasszam ki a nyuszit a bokorból? :D
2020. dec. 6. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Pénteken piros poloban megyek.
2020. dec. 6. 21:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Hagyjál már, ez most komoly?

Ez valami nyolcvanas évek beli taktika?

2020. dec. 6. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
pénteken piros poloban megyek
2020. dec. 6. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Ismerkedés ismerőssel mindig nehéz ügy, ha arról az ismerősről nem tudható, hogy mi a helyzet vele, éppen ezért én ezt hanyagolom is. Azért valami esélyt lehet adni, burkoltan rátérni a beszélgetés során a párkapcsolataira, mi van, mi volt stb, ha már vagytok olyan viszonyban. De nincs rá garancia, hogy nem terel és csak "megfelelésből" mondja azt, ami általában az elvárás, és akkor nem leszel előrébb.
2020. dec. 6. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
2%

Kollégára, osztálytársra, barátra nem lövünk!

Alap!

Ne keljen már el mondanom miért

2020. dec. 6. 22:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Ok,megértem az állás pontotokat, (kivéve a piros pólós arcot XD, bocs h. Röhögök, de hogy a faszba..?)

de a netes ismerkedéstől mindíg is idegenkedtem, azért egy évig erőltettem. Nos, mára már elengedtem a sok kamus, ghostingos, vadidegent és az egész szart ami ezzel jár.

Inkább vállalom a kockázatot, az említett keretek között, csak nincs rutinom.Szaunák, bárok, alkalmi kizárva részemről, nem ítélem el azokat akiknek ez adja, de én ilyen vagyok nem tehetek róla. Úgyhogy fejtsd ki kérlek 6#, miért lenne alap az, ha valaki több mint vonzó számomra azt felejtsem el, esélyt sem adva egymásnak.Főleg úgy hogy nem vagyok nyomulós ,sokkal inkább parás.

2020. dec. 6. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Milyen partner kellene, kérdező?
2020. dec. 7. 00:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A piros pólós péntek pedig jó ötlet!
2020. dec. 7. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Oda mentel hozza?
2020. dec. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!