Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok tovább lépni az ismerkedésben, ha úgy vélitek hogy tetszetek a másiknak, anélkül hogyha esetleg félre értitek a jeleket nehogy bukó legyen az identitásotok?
Ismerkedés ismerősel másnak is nehéz ügy?
Osztálytársak, sportolói körök, kollegák, ilyesmire gondolok.
Hagyjál már, ez most komoly?
Ez valami nyolcvanas évek beli taktika?
Kollégára, osztálytársra, barátra nem lövünk!
Alap!
Ne keljen már el mondanom miért
Ok,megértem az állás pontotokat, (kivéve a piros pólós arcot XD, bocs h. Röhögök, de hogy a faszba..?)
de a netes ismerkedéstől mindíg is idegenkedtem, azért egy évig erőltettem. Nos, mára már elengedtem a sok kamus, ghostingos, vadidegent és az egész szart ami ezzel jár.
Inkább vállalom a kockázatot, az említett keretek között, csak nincs rutinom.Szaunák, bárok, alkalmi kizárva részemről, nem ítélem el azokat akiknek ez adja, de én ilyen vagyok nem tehetek róla. Úgyhogy fejtsd ki kérlek 6#, miért lenne alap az, ha valaki több mint vonzó számomra azt felejtsem el, esélyt sem adva egymásnak.Főleg úgy hogy nem vagyok nyomulós ,sokkal inkább parás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!