Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van gloryhole az egyetem férfi mosdójában?
Figyelt kérdés
Nem lehet elmenni elvégezni a dolgunkat, mert ott egy gloryhole. WTF?
Ráadásul egy egyetem.
Én meleg vagyok, próbálok mindig mindenhez elfogadóan állni, de tényleg ez a szint, hogy megrongálva más tulajdonát mindenhova gloryholet kell fúrni?
2021. okt. 5. 18:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem is gáz, de nem nem tudsz vele mit csinálni. Max szólni lehet érte, de nyilván már feltűnt másnak is. Ez olyan, mint pl Westend bizonyos szintjein a wc-ben homik végeznek "fincsiségeket". Bemész wc-be verik farkukat piszoárnál, vagy zárt wc-n belül zajlanak a kedvességek. Szerintem ez még annál is undorítóbb. :D
2/3 anonim válasza:
Ugye, hogy mindenhol vannak melegek !
3/3 anonim válasza:
Hát statisztikailag minden 25. ember meleg. Bár ennél szerintem több van, csak sokan nem vállalják fel. :D Így a statisztika sem ér sokat a homoszexuális megítélésben, mivel tényleg fele-fele arányban van fel és nem felvállalás. Ország függő természetesen, hogy ki mennyire vállalja. Pl Pesten jóval többen vállalják, de ott még érthető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!