Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez szexuális zaklatásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexuális zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok,amit 10 éves korom óta tudok. Az lenne a kérdésem hogy volt pár eset 12-15 éves koromba amikor egy felnőtt férfi (30-35) talán viccből vagy nem viccből, olyan helyekre nyúlt ami talán nem lenne a megfelelő például rá csapot a seggemre vagy oda nyúlt a lábam közé, és igaz elhúzódtam és ezek csak ilyen kis apró hülyeségek voltak, ez szexuális zaklatásnak számít? Azért sem tudom erre a választ mert visszanézve ezek a dolgok eléggé izgatóan jöttek nekem le, és nem érzem magam miattuk rosszul, nem tudom hogy rosszul e kéne magam érezni ezek miatt vagy okés ha izgatott ez a dolog. Tovább nem ment érintések és fére érthető beszólások meg szó szerinti szexuális témájú beszólásokon kívül. Az normális ahogy érzek és ahogy viselkedett ez a férfi?

2021. okt. 5. 09:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Molesztálás igen
2021. okt. 5. 09:10
 2/26 anonim ***** válasza:
69%

Ha izgatott és még rosszul se érezted magad, akkor nem.

Akkor 2 hetero se szerelmeskedik, hanem zaklatja egymást??

2021. okt. 5. 10:29
 3/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem elég undorító az ilyen, de kinek mi... Már alapból az beteges egy 30 éves részéről, hogy kisgyereket fogdos. Ezeket ne kezeljük normálisnak, mert nem az. Ahogyan egy 12-15 éves részéről sem, hogy egy 30+-osra vágyik. Ezek csak jellemdeformációk. Mindennek megvan az oka, de egyik sem normális. Tindézserekben amúgy is dúlnak a hormonok, illetve buták mind(tapasztalatlanok). Lehet, hogy én is 14-16 évesen így álltam volna ehhez, de mostmár undorítónak találom. Főleg, hogy felnőtt fejjel gondolkodok és átlátok jóval könnyebben másokon, mint kisgyerekként. Szóval nem volt normális a férfi viselkedése sem. Azok csinálnak ilyet, akik esetleg pedok, illetve ki akarják használni a gyerekeket. Mivel felnőtteket nem tudják "megfogni", mert nincs mivel. Mivel ők maguk is gyerek szintjén vannak kb. Felnőtt embernek pedig nincs szüksége gyerekre.
2021. okt. 5. 10:54
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Igen.
2021. okt. 5. 10:57
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Ha az apád csapott rád, mert pl rossz voltál, az nyilván nem. Ez inkább helyzet függő szerintem.

Lábad közé nyúlás már elég egyértelmű.

2021. okt. 5. 11:37
 6/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha neked nem traumaként maradt meg, és még izgatott is, akkor rendben van. Velem is hasonlók voltak, bár történt jóval több is, mint nálad. Ha objektíven nézzük, molesztalas mindkettő, ha szubjektíven, akkor minimum kérdéses, ki hogy élte meg.
2021. okt. 5. 12:16
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem azért csapott rám mert rossz voltam, és nem a apámról van szó. Úgy volt az egész hogy rá csapott és nevetett mintha viccből szánta volna, én akkor csak kínosan éreztem magam, és azért próbáltam nevetni mert nem tudtam hogy reagáljak. Lehetséges hogy ez annyira traumatozált engem hogy elhitettem magammal hogy ez rendben van és hogy engem is izgat ez a dolog? Nem tudom hova tenni ezt a dolgot és a utolsó időben egyre több dolog ugrik ki nekem szexuális bántalmazásrol gyerekekkel szemben, és azt olvastam hogy az ilyen dolgok amik velem történtek is annak számítanak, de ha ez igaz akkor nem értem hogy nekem miért jött be, és miért nem egy traumatikus dolognak fogok fel.
2021. okt. 5. 12:17
 8/26 anonim ***** válasza:
65%

Ha molesztálas volt ha nem, ha neked a mai napig izgató emlék és élmény maradt, akkor nem gond, a szerencsések egyike vagy.

#6-os voltam

2021. okt. 5. 12:21
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Atya isten. Sok elmehibbant. Nem, nem normális. Nem szerencsés. Abban szerencsés, hogy nem volt erőszak. Egyszerűbb lenne beszélned pszichológussal, mert látom, hogy itt is van pár kezelendő eset. Szakemberekre halgass, ne senkikre. Mármint nem bántásból, de aki nem ért valamihez, annak nem kell adni a szavára. Nem normális és ha ezen gondolkodsz, akkor nyomot hagyott nyilván. Ha valaki feldolgoz valamit, akkor nem fog rá gondolni.
2021. okt. 5. 12:54
 10/26 anonim ***** válasza:
20%
azért az vicces, hogy a #3 megírta az igazat, és erre a sok pedomaci magára ismert és lepontozta
2021. okt. 5. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!