Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátott az egyik ismerősöm ismerőse Grinder-en, és az helyett, hogy Grinderen írt volna, Facebook-on írt rám. Ez szerintem nagyon indiszkrét így minden engedély nélkül. Hogyan reagáljak?
Egy hajóban eveztek.
Nemhiszem, hogy félni kellene a helyzettől. Nem hinném, hogy el fog árulni. Ő is meleg.
Mi itt a probléma?
Titkos Aranka vagy, ő is bizonyára az.
És úgy szint bizonytalan
Különben egy Sziánál több nem fért bele.
Részéről nem volt bunkóság szerintem. Lehet, hogy nagyon bejössz neki és úgy gondolta talán több esélye van ha facen ír mert az egy személyesebb felület.
Ha neked ez így nem felel meg akkor udvariasan koptasd le. Ha viszont bejön de nem akarod visszaigazolni akkor mond meg neki azt. Mindent meg lehet beszélni szerintem, emiatt nem érdemes egy igen-nem döntést meghozni, hogy facen vagy grindr-en írt.
8-as, egy meleg társkereső.
Kérdezőnek: Szerintem egyáltalán nem indiszkrét, az lett volna az, ha mindenkinek elmondja. Ha tetszik, válaszolj neki, ha nem, akkor udvariasan rázd le. Ugyanaz, mintha Grinderen írt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!