Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? Vagy csak crush?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit pár napja ismertem meg, nem beszéltünk sokat, de egyfolytában ha vele vagyok akkor izgulok, van úgy hogy együtt nevetünk. És sokat segítünk egymásnak, nem tudom hogy meleg lehete a srác. De ha rágondolok akkor vágyódom utána, csak az a baj hogy fogalmam sincs hogy ő ugyan így érez e. Naponta többször gondolok rá és akkor boldogság tölt el, még sohasem voltam szerelmes, legalábbis ez a egyetlen rá hasonlító dolog amihez hozzá tudom hasonlítani. Hogy jöhetek rá hogy meleg e a srac? Ha hülye a kérdés akkor bocsi, de tényleg még nem tapasztaltam hasonló érzéseket.2021. okt. 3. 13:20
1/7 anonim válasza:
Annak tűnik. A témára kell valahogy terelni a beszélgetést.
2/7 anonim válasza:
Itt szoktak sokan alaposan tévedni. Ez az agyban felszabaduló oxitocin hormon hatása és nem összekeverendő a szexuális vonzódással, bár éppen férfiaknál akár merevedést is okozhat.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Második válaszoló, szexuálisan is vonzódom a sráchoz, ez nem kérdés. Csak arra lettem volna kíváncsi hogy lehetséges e hogy ez amit érzek nem csak sima vonzalom.
2021. okt. 3. 21:14
4/7 anonim válasza:
A szerelemhez picikét több kell azért. Ha majd ő is érez valamit irántad, mert voltál bátor és kiderítetted és összejöttetek. Utána idővel lehet szerelem is, igen.
5/7 bárándi válasza:
#4 Létezik egyoldalú szerelem is, ezt szokták "plátói" jelzővel illetni.
6/7 anonim válasza:
Privátban ha van kedved írj, mesélj. Nekem is hasonló dolgok vannak egy sráccal, segíthetjük egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!