Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első análtol de nagyon kívánom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 07:28
2/7 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, akkor nem fog menni. Gondolom a fájdalomtól félsz. Síkosító nélkül ne álljatok neki. Lazulj el, élvezd.
N.
3/7 anonim válasza:
Lazulj el. Tagitson ki plusz sok sikosito.
4/7 anonim válasza:
anális szex előtt hónapokig kéne anális játékokat folytatni
nyelvvel, ujjal, kis méretű műfarokkal izgatni, tágítani
fokozatosság esetén nem fogsz félni
5/7 anonim válasza:
Várj még. Addig is, ahogy a 4. írja.
6/7 anonim válasza:
Nem olyan drasztikus amúgy (számomra). Vannak, akiknek rossz élményeik vannak vele.
Én pl semmi olyasmit nem csináltam, mint amit a négyes írt, csak úgy spontán jött :D Ahogy sikosítót sem használtam soha (nem soha, de attól utána folyton viszketek, nem szeretem, így nem is használok már), csak nyállal síkosítunk.
Segít, ha mondjuk iszol előtte valamit amúgy :D
7/7 anonim válasza:
Én több mint tíz éve, mikor bezárkóztam a fürdőszobába egy darab banánnal vagy boros üveggel :D, nem gondoltam volna, hogy mára találok egy olyan szexpartnert, aki képes megdugni. Hozzáteszem aktív vagyok xD....dehát ha az ember talál egy helyes és jó partnert, meg kell hogy egyezzen vele. Visszatérve a banánra és az üvegre, azt még nyál és sikosító segítségével sem voltam képes elviselni, most pedig minden ilyen segítség nélkül raknak meg. Arra ott a partnerem folyton váladékozó f@rka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!