Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámírt Planetromeon egy olyan pasi, aki alapból is tetszik, hogy fizetne azért, hogy megdughasson 60 ezer forintot, mit tegyek?
Amikor nézegettem a profilját lattam, hogy alapból is bejön, és gondolkodtam, hogy írok neki, erre rám írt, hogy ad 60 ezer forintot egy éjszakáért :D
Mármint én ingyen is lefeküdtem volna vele. Mit tegyek?
Csak csodálkoztam, ez azért elég nagy összeg elkolteni.
Pláne, hogy ingyen is lehetne
"fizetne azért, hogy megdughasson 60 ezer forintot"
Fizessen nekem, és dugja meg a 60 ezret! XD
Na de most komolyan: Onnantól kezdve, hogy pénzt ajánlana fel nekem valaki, szevasz van. És még csalódott, kiábrándult is lennék, mert sokkal egyenesebb lett volna, ha pénz nélkül tesz ajánlatot és nem néz ócska ri bancnak. A pénz tárgyiasít. Dehumanizál. Megfoszt az emberi méltóságtól. Ha megpróbált volna becserkészni, még izgalmas is lett volna. De így... Ez azt is mutatja, hogy ő mennyire vesz emberszámba másokat. Semennyire. Árucikknek nézi őket.
én attól félnék, hogy azért ajánl fel pénzt, mert olyan extra fétisei/vágyai vannak, hogy pénzzel akar kárpótolni miattuk 😅 legalábbis nekem ez jutott eszembe, hiszen miért adna pénzt ha ingyen is összejönnél vele?
(ha meg fizet, akkor jöhet azzal, hogy nem mondhatsz neki nemet, mert hát elfogadtad a pénzt)
A 18- as jól érzi.
Lehet,hogy valami extrát is akar, és ebben a 60 ropiban van "hallgatási pénz" is.
Egyre több az extrát igénylő nem normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!