Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ókorban és a középkorban hogyan oldották meg az
anális szexet?
Amit a középkorban természetesnek vettek, az a modern ember számára undorító. (kivéve a perverzek számára) Nem volt se szappan, se fogkrém, se borotva. Gondolj bele az ember milyen büdös tud lenni, ha megizzad. Az akkori embert ez nem érdekelte, mert nem voltak elszokva a temészetes emberi szagoktól. Nem csak az anális, a vaginális vagy orális szex sem lehetett valami guszta, mert a férfi és női nemiszerv is kellemetlen szagú alapból, amit csak szappannal lehet eltüntetni. Jó, hogy nem abba a korba születtünk. Sok idős ember is milyen büdös már, pedig az csak egy pár generáció visszamenőleg. Akkor még nem volt trendi pl a fogmosás, nem is zavarta őket, hogy büdös a szájuk.
2021. szept. 29. 11:30
Az esküvőket is általában azért nyár elején tartották, mert az éves fürdést májusban szokták megejteni. Ezek után én nem gondolom, hogy az anális behatolástól elhányták volna magukat. De amúgy a beöntés is túl van lihegve. Már csak azért is, mert akkor sem lesz steril a végbél természetesen, viszont jó káros a bélflórának. Ja, és én se szoktam soha alkalmazni, pedig vagy 20 éve csinálom análisan is...
2021. szept. 29. 12:02
Utosló, de ha te nem tisztítod ki, akkor nem kellemetlen szagú?
2021. szept. 29. 12:12
Neked sincs sok fogalmad a témáról... :D I.e. 4000 évvel ezelőtt már ismerték a fogszabályozást, a fogselymet, mentát, petrezselymet rágtak a jobb leheletért, fogvályóval tisztították a fogközöket, állatprémből készítettek sörtét fogkefének...
2021. szept. 29. 12:20
Ok, hogy létezett ilyen, de nem a hétköznapi emberek használták. És azért egy kis petrezselyem még nem fog megoldani semmit :D próbáld ki
Ja, és az esküvői csokor is onnan jött, hogy a virág illata javítson a dolgokon :D
Persze vitatkozni nem fogok itt, mert nagyon off téma. De kérdezőnek javaslom kiírni, hogy ki az, aki kimossa magát minden egyes anális együttlét előtt most a 21. században. Lehet meg fog lepődni.
2021. szept. 29. 13:09
A beontesrol irasos emlekek vannak az okori egyiptombol, krisztus elott 1550-bol, tehat tobb mint 3570 evvel ezelottrol.
Nyilvan mar korabban is elterjedt gyakorlat lehetett
2021. szept. 29. 16:10
Soha az életbe nem mostam ki magam. A legelső Szex kapcsolatom 8 évig tartott, mellette egy másik fiúval szintén 6 évig.
Soha nem volt baleset.
Életemben egyszer volt egy kis hiba, amikor egy fiúval voltam, épp lovagoltam, neki lett egy kicsit csokis a gumija. 😁
De nem okozott problémát.
Aki analisan szexel, legyen vele tisztába, hogy ez is benne van a pakliban.
2021. szept. 29. 18:50
a seregbe mi se mostuk ki magunk ! sőt síkosítót se használtunk , ha volt gépzsír, vagy szalonna az nagy ünnep volt , amúgy meg bevágtuk egymásnak pifpuf
2021. szept. 29. 21:18
Bár én még nem élek szexuális életet, de szerintem a napi szinten való beöntés nagyon káros. Ugyanakkor ott a másik oldal, a higiéniai okok. Én nem szeretnék szégyenbe maradni senki előtt, hogy nem mosom ki magam, aztán meg baleset történik, vagy ha nem is történik, akkor sem higiénikus. Szerintem, mint mindenben az arany középút a megoldás, nem kell napi rendszerességgel űzni, de amikor igen, odafigyelni a higiéniára. Nagyon jól leírták az előttem szólók, hogy régen ez nem zavarta az embereket. Az emberiség fejlődésével a tisztálkodás is nagy ütemben fejlődött, így a kellemetlen szagokat sokkal jobban érezzük. Pl ha egy osztályt jól megizzasztanak, aztán neked van tesiórád, milyen rossz bemenni az öltözőbe, mert elájulsz.
2021. szept. 30. 10:47
20/20 A kérdező kommentje:
Nekem már az is fura,hogy manapság valaki napi szinte análisan közösül.
Nekem pl székletem sincs naponta,így nehéz lenne.
Na,meg sok előkészületet igényel,ami időigényes.
Kapcsolódó kérdések: