Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek ilyen gondjuk van,azok hogyan oldják meg az anális szexet?
Lehet kicsit viccesen hangzik,de sajnos ez van.
Szóval arról lenne szó,ha valakinek állandóan fingania kell.
Nekem előfordul,vannak olyan napok,fél napok,amikor 5-10 percenként fingani kell.
Gondolom ez azzal van összefüggésben,hogy mennyivel előtte nem szabad enni.
De megfigyeltem már,hogy nálam ez nem nagyon befolyásoló.
A leggyakoribb az,amikor nagy dolog előtt tör ez rám,de olyan is volt,hogy utána is tartott egy darabig.
Mik a tapasztalataitok?
változtassál étrenden
ez nem szexuális kérdés, hanem egészségügyi. Nem normális ekkora gáztermelés.
Na igen,alvásnál mondjuk biztosan zavaró lehet.
De nem nagyon aludtam még együtt senkivel.
Azért nem mindennapos,de gyakori.
Nem is gondoltam,hogy ez annyira rendellenes lehet.
Szoktam fehérjét inni.
De mielőtt nem ittam,akkor is így volt:)
Gondoltam a szénsavasra,de volt idő,amikor nem ittam,kólát sem:)
Akkor ami napi szintű nálam még a kakaó:)
Húst viszonylag gyakran eszem,de szinte csak csirkét.
Nem feltétlenül jelenti egyébként ez azt, hogy bármi gond lenne az emésztéseddel. Nekem is néztek ételallergiát, stb. Semmi problémám nincs. Annyi, hogy én laktózérzékeny vagyok, így csak laktázzal étkezek tejterméket, vagy laktózmentes dolgokat eszek,iszok.
Rostok evése sokat segít az emésztésben(zöldség,gyümölcs). Illet élőflórás joghurtok(pl Activia). Viszont sokan elrontják azzal, hogy nagyobb étkezés után eszik a gyümölcsöt, stb. Pont fordítva kell, mert éppen az is okoz puffadást, ha valaki így étkezik. Co2 szintén okoz(szóval szénsavas üdítők, stb). De persze egyén függő is mindenkinek a szervezete. Viszont nem kell rögtön ilyen dolgokra gondolni. Alkoholos italok is pl nagyon puffasztóak.
Illetve azt se felejtsétek el, hogy ahogyan öregszünk, úgy roncsolódik minden. Szervek is öregszenek. Romlik az emésztés(30 felett már bőven kezd), stb, stb. Azért is híznak meg sokan 30 után, mert lassul az anyagcsere is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!