Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol van olyan nyilvános hely,de nem szórakozóahol szopni/szopatni lehet?
Règen ugye volt a Nèpliget,de azt hallottam,hogy ott sok a fizetős,román,lehúzós.
Akkor ugye szoptam èn is a Nyugati aluljáró wc-ben,de az vajon megvan mèg?
15
erre en is kivancsi vagyok hogy hol van az az "elhagyott krematorium"!!?
-es persze hogy ott valoban lehet-e szopikalni finom kukit? itt a hetvege kivanok mindenkinek boldog sokszori kellemes kukicumikalast!!sok fincsi zamatos spermat a szajunkba nyelni!!
#14 / akárki
Tapasztalat erről a Glory Café-ról?
Amik érdekelnek:
- Mettól-meddig érdemes menni, nagyjából milyen a felhozatal.
- Ez a Glory Hole dolog ott hogy működik, mármint mennyi van, mindig van-e ott valaki stb.
- Fiatal korosztály, úgy 18 környékétől nemtudom 25-ig mennyire jár oda?
- Fent említett korosztályból szokott srác lenni a gloryhole szopó oldalán?
#18 vagyok, amúgy ha van tudomásotok olyan helyről, ahol a fent említett korosztály szokott lenni és ilyen glory hole-os vagy csak odamész egyet szopatni/dugni hely akkor feltétlen szóljatok.
Westend és Aréna WC-kről hallottam mendemondákat, valamint ELTE-n is rebesgetik, hogy van ilyen az egyik pince WC-ben. Na most egyikről sem tudom mennyire igaz, alkalmas a hely arra, és még működnek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!