Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vállaljátok fel magatokat nyilvános helyen?
Láttam ma Pécsen két fiatal srácot. Egyikük egy biciklit tolt, mellette pedig a másik srác sétált. Fogták egymás kezét. Nagyon irigylem a bátorságukat, jó volt látni őket.
Viszont Felmerült bennem a kérdés, hogy ez mennyire gyakori jelenség? Vajon hány meleg meri így felvállalni magát, és a párját nyilvánosan?
Ti hogy látjátok ezt? Szoktatok ilyen meleg párokkal találkozni?
Mit szoktál a 4 fal között? Kézen fogva sétálni?
Nem vagyok meleg, de szerintem simán sétálhat egy meleg pár is kézen fogva, alig pár alkalommal láttam csak ilyet, de sose váltott ki belőlem semmi negatív érzést.
Fiúként valóban különösen bátor dolog volt!
Bár, ha jól tudom, épp Pécsen komolyabb lmbt élet van.
Innen is minden jót nekik!
Én még sajnos sosem láttam ilyet a saját szememmel ebben az országban... :c
Külföldön viszont szinte mindig, amikor mentünk nyaralni láttam meleg párokat kézen fogva sétálni. :D
Egyébként lehet, hogy én sem merném itthon, amilyen "elfogadó" ez a mi kis országunk... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!