Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen kolléga vagy főnök volt már hogy tapizott, rádizgult?
Nem, még nem fordult elő soha.
Szerencsére nem voltam kitéve munkahelyi szexuális zaklatásnak egyáltalán. Áldom is érte a Gondviselést!
Kölcsönös vonzalom már volt, de tapizás és feltűnő nyálcsorgatás szintén nem volt. Ilyen szempontból nagyon jó a helyzetem.
3-as válaszoló: ha nem egyeztél bele és neked is kínos volt a szituáció, akkor fogadd őszinte részvétemet!
Engem csak szóbeli érzelmi zsarolás ért több alkalommal és többek részéről, de az is elég volt bőven. Tud az ilyen dolog fájdalmas lenni rendesen.
Valamiért "divat" itt az, hogy bár anonim az oldal nem lehetsz őszinte mert akkor lepontoznak. Nem egy válasz erkölcsi tartalmát kellene nézni, hanem hogy őszintén válaszolt...
Persze aki láthatóan hazudik, túloz, trollkodik az legyen lepontozva, de az őszinteség miért bűn...?
A kérdésre válaszolva volt hogy tudatta bejövök neki, de a választásom lehetősége adott volt...
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!