Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora gáz lehet ez az egyik barátomnál?
Figyelt kérdés
Saját testvérével együtt hokiznak és keféltek is már, ráadásul smárolnak és azt mondja ez nem undorító. Meleg mind a kettő a barátom 21 a testvére 28 éves. Mennyire gáz ez?2021. szept. 26. 14:07
11/14 anonim válasza:
Ez már tényleg ösztönlény szint.
12/14 anonim válasza:
Akkor még elmenne valahogy ha bevennének egy harmadikat, de így full beteg.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is beteges,de a világban annyi ilyen van...sőt van ország ahol törvénybe foglalták az idén! hogy :"A jogszabály tiltja majd a vér szerinti rokonok közti szexuális kapcsolatot is 18 éves kor alatt. Az országban eddig nem volt beleegyezési korhatár."-Franciaország
Igen jól olvassátok eddig 18 alatt akár a saját szülőddel,testvéreddél stb büntetlenűl lehetett. Most már kell hozzá a 18 éves kor. Haladó nyugat!
14/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor is elég undi szerintem de ez van ők így érzik jól magukat, neken csak fura és betegesnek tűnt ezért voltam kíváncsi más véleményére is, de ahogy látom nem vagyok egyedül hogy ez beteges. Köszi a válaszokat.
2021. szept. 28. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!