Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő vagyok fiúként, ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő vagyok fiúként, ezért nem tudom, hogy mennyire elfogadott a kategóriában, hogy a barátom gyakorlatilag a tulajdonaként kezel? 20/f Ő már tapasztaltabb, igazi férfi.

Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 09:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Gobdolom valamilyen szinten zavar ez a dolog, ha már feltetted ezt a kérdést. Neked kell eldöntened hogy ez részedröl müködik e vagy sem. Vannak ilyen dom/sub kapcsolatok, klrdés az, hogy te egy sima, egymást egyenlöként kezelö kapcsolatot szeretnél vagy egy ilyet, ahol irányitanak.

Ja és csak azért mert te vagy a passziv fél még nem leszel kevésbé férfi mint ő vagy bármelyik másik aktív.

Plusz én ugy gondolom, hogy bizonyos szempontból a passzív még talán "férfibb" mint az aktív, mert képes akár a fájdalmat is elviselni csak azért hogy az aktiv élvezze a szexet. Ha ez nem tiszteletreméltó akkor nem tudom mi az. És attól hogy valaki parancsolgat meg keménykedik még nemmleez igazi férfi, max egy tahó.

2021. szept. 24. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Hajlamos vagyok én is így kezelni a passzív párom

Neked kell a határt megszabni!

2021. szept. 24. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az alapelven szerint a szex csak akkor jó, ha mindkettőnek jó. Következésképpen szerintem, ha neked jó, akkor megvan az összhang. ha nem jó, nincsen összhang, nekem(!) így nem férne bele. (Persze van olyan, ami az egyiknek már nem egészen jó, de még nem gond, ha a másik kéri.Az ilyesmi még nekem belefér.)
2021. szept. 24. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha te ezt élvezed, akkor nincs vele gond.

Én nem tudnám magam elképzelni egy ilyenben, én inkább érzelgős, bújós típus vagyok.

Ha valami kölcsönösebbre vágysz, akkor hagyd ott.

Az pedig nem jelenti azt, hogy „férfi” valaki, hogy aktív és pláne nem lesz valaki férfi, attól, hogy érzelmileg egy darab kő is jobban kötődik nála. :D

2021. szept. 24. 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
ti is kapjátok be mind
2021. szept. 25. 01:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mire utasít, mit kell szépen kérned tőle, és egyáltalán ez az egész jó-e neked?
2021. szept. 25. 07:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azt tudtam, hogy az aktív a "férfi" de hogy ennyire az, azt nem."

A gond ott kezdődik, hogy a passzív is ugyanúgy férfi...

márc. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!