Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, ha összejönnék egy sráccal, akinek a legjobb barátjával volt fél éve egy 1 éjszakás kalandom?
Figyelt kérdés
Pont egy kapcsolatból jöttem ki, és egy meleg bulin találkoztunk a sráccal, aznap este lefeküdtünk, meg másnap reggel és ennyi.
Azóta nem voltam senkivel, most viszont elkezdtem nemrég ismerkedni és beszélgetni egy pasival, nagyon jó fej, mind a ketten párkapcsolatot keresünk, hasonló érdeklődési körünk is van, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, már egyszer találkoztunk futólag a buszmegállóban, szóval élőben is megvolt a szimpátia, nemrég elhívott randira, amibe belementem, ismerősök lettünk Facebook-on is és ott láttam, hogy a sráccal, akivel egy éjszakáztam a legjobb barátok már gyerekkoruk óta.
Okozhat ez bármiféle problémát egy esetleges párkapcsolatban, hogy lekefüdtem a legjobb barátjával?
Még nem beszéltem neki róla.
22/p
2021. szept. 21. 18:44
11/12 anonim válasza:
Es mi van akkor? Lezart ugy, Felejtsd el, mintha nem is tortent volna meg,,most akivel volt dolgod , es azoknak is volt dolguk olyanokkal, akik jo baratok, akkor mi van? Koteles lennel, mindenkit elmeselni? Ez egy ordogi kor lenne, nem lehet ilyesmire adni, Jojjetek ossze,,nem lesz semmi, mert ha ok olyan jo ismerosok lettek , ok jottek volna ossze,,nem szexet volna o is mindenkivel lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!