Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini srácok ti voltatok már sráccal?
Nem, még nem voltam senkivel. Azért nem, mert még nem állok készen arra, hogy a melegségemet nyíltan felvállaljam és itt, falun enélkül lehetetlen ismerkedni. Ha esetleg kitudódna, az nagyon megbántana, magam szeretném elmondani azoknak, akik számomra fontosak.
Nem, nem tudja rólam senki.
Vágynék egy tipikus tini szerelemre. :D Az egész hangulatára, varázsára, arra, hogy szerelemből szeressenek és szeressek, az érzelmekre, hogy megismerjek valakit minden pozitívumával és negatívumával együtt, a kezdő ügyetlenkedésekre.
Tudom, hogy ez nem fog összejönni, ami nagyon bánt, de ez van... Nem érzem jó ötletnek azt, hogy most elmondjam, na meg akkor sem valószínű, hogy találnék valakit itt, messzebbről meg csak bajosan tudnám megoldani. Úgyhogy még maradt két év depis magány...
Még nem voltam.
Azért, mert akikkel szeretném azokkal nem jött össze.
Nem tudja senki.
Hosszú távon mindenre. Jelenleg közös maszturbálás, egymásnak verés, orál.
Eléggé eltértünk a kérdéstől, úgyhigy ezt még ideírom, de, ha valaki akar még valamit hozzászólni, az írjon inkább privátot. 3-as és 5-ös vagyok.
A költözés azért sok mindenben segíteni fog, faluról városba. Lehet, hogy ügyetlen leszek az elején és valószínű, hogy sok hibát fogok véteni, de ez normális, egyszer majd biztosan belejövök. :D
Fent vagyok rómeón, de egy semmilyen accounttal, kép nélkül. Még nem mernék képet kitenni, mert tudok olyanokat, akik direkt csak azért vannak fent, hogy megtudják, hogy ki meleg és szívassák érte. Én még nem szeretném, ha rólam kiderülne. Ahogy írtam, én magam akarom majd elmondani azoknak, akiket érdemesnek találok arra, hogy tudjanak róla. Biztosan nem lesz egyszerű, mert az ismerőseim, barátaim, rokonaim közül egyetlen egy embert tudok, aki teljesen elfogadó, de egyszer csak átkell rajta esni és szerintem ők is jobban értékelnek egy személyes magyarázatot, mint egy sablonos facebook üzenetet. Azért is jobb szerintem személyesen, mert tudok válaszolni az esetleges kérdésekre, míg, ha valaki elkezd pletykálni, akkor ahhoz sok minden más is hozzá szokott adódni és a pletykálásoknál nem lehetek ott mindenhol, hogy elmagyarázzam, hogy mi igaz és mi nem.
A lényeg, hogy inkább pazarlom el két év fiatalságomat, minthogy két évig kelljen terrorban, szívatásban élnem. Nem tudom, hogy mik lesznek a reakciók, de elég pesszimistán állok hozzá ismerve azokat az embereket, akik körülvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!