Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet találni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan heteroszexuális domot, aki meleg subokat is aláz?

Figyelt kérdés
Direkt tettem fel ezt a kérdést ebben a kategóriában is, hogy más emberek is lássák.
2021. szept. 15. 00:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Heteroszexuális még mindig nem foglalkozik melegekkel

Lehet ezért nem találsz

2021. szept. 15. 06:48
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Engem izgat, sose voltam fiúval, de van bennem biszex hajlam
2021. szept. 15. 06:56
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Miért jó ha alaznak?
2021. szept. 15. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

A fradi bályán a b középben.

Btw, aki hetero, az nem csinál semmilyen szexuális jellegűt (mert gondolom alázás alatt nem azt érted, hogy jól megagyal) azonos neművel. Ha mégis teszi, akkor NEM hetero.

2021. szept. 15. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy srácot ismerek, aki heteró szadista. Azt élvezi hogyha neked rossz. PL herétszorongat, keményen dug, mélytorkoztat hiába nem bírod, stb. Azonban csak akkor élvezi ha neked rossz. Mert ez izgatja.
2021. szept. 15. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

heteró szadista? mélytorkoztat hiába nem bírod, akkor minimum bi szadista.

mondjuk megnézném én milyen ember az olyan jellemre..

2021. szept. 15. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
A börtönben akik megdugnak srácokat azok is heterók mégis ... Szerintem az hogy megdugja a száját vagy akár magát a srácot is az lehet még heteró. Persze ez csak az én véleményem. Én is voltam heteró dommal. Ő a farkam kiverte hosszan (cumcontroll) majd verte tovább hiába vergődtem. De akkor szerinted ez se heteró. Pedig az volt. Mást is csinált még de ez volt a leginkább vitatható rész. Ő azt élvezte hogy uralhat és hogy még ha rossz nekem akkor is megteszem.
2021. szept. 15. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"A börtönben akik megdugnak srácokat azok is heterók mégis"

Nem! Aki heteró, az a börtönben sem dug másik férfit. Az egy másik kérdés, hogy a börtön körülmények felszínre hozhatnak olyan viselkedési formákat, amiket amennyiben van választási lehetősége, akkor sosem tenne meg (mert maga előtt sem vallaná be, mert fél, hogy a spanok kiröhögik, esetleg kiveti a saját társasága, közössége).

És nem, aki megdug bármilyen módon egy másik férfit (vagy kiveri neki, vagy megszopatja, vagy bekapja), az NEM HETERO.

Akkor sem, ha ezt maga előtt sem ismeri be, így aztán jöna "kíváncsi heteró", meg a "nem vagyok meleg, csak kipróbáltam", meg a "szopás ugyanolyan nővel, mint férfivel" duma.

Attól, hogy az emberek annyira gyávák, hogy maguknak is hazudnak, még nem marad heteró az aki azonos neművel szexel, akkor sem, ha kotont húzott, meg a végén nem élvezett el, esetleg csak a szájába rakta.

2021. szept. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!