Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet találni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan heteroszexuális domot, aki meleg subokat is aláz?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék hol lehet ilyet találni, mert nagyon szeretnék egy ilyen hetero domot, aki fiúkat is aláz. Meleg ismerkedős oldalakon kizárt, mert benne van a nevében hogy meleg…

2021. szept. 13. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán a képzeletedben. Nem tudom ismered-e a heteroszexualitás jelntését, de sejtem hogy nem..
2021. szept. 13. 16:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Régen volt szerencsém ilyen domhoz, de sajnos megszakadt vele a kapcsolat.
2021. szept. 13. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, olyanról már hallottam, hogy egy heteró subot, vagy inkább subokat a dom rávesz arra, hogy egymás közt meleg dolgokat csináljanak. De fordítva, egy heteró dom fogalmam sincs, miért foglalkozna meleg subokkal...
2021. szept. 13. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor az is bixesz volt..
2021. szept. 13. 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi szexuális köztünk, csak alázás.
2021. szept. 13. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De most miért is ilyen fontos számodra hogy az a férfi heteró legyen és ne meleg? Keresel egy férfit aki szeret subokat alázni és ennyi, ebből a szempontból teljesen lényegtelen hogy az illető milyen szexuális irányultsággal rendelkezik... Nem értem hogy homoszexuális dom miért nem felel meg a számodra
2021. szept. 13. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én heteroként örülnék ha lenne egy meleg subom, persze semmi erotikusat nem csinálnék vele, csak szolgálhatna.
2021. szept. 13. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Ott ahol a fából vaskarikát.
2021. szept. 13. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy ilyen érdekes lehet.
2021. okt. 18. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen lennék.
2021. okt. 27. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!