Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy heterót elcsábítani?
Volt anno egy barátom akit el lehetett csábítani. De csak akkor ha a csábító mazochista volt. Olyan kis termetű lányos képű srác. Az EVIG-ben bokszolt, kőbányai volt. Sokszor hozott kesztyűt és a nagyszünetben kesztyűzgettünk. Én vagy 20 kilóval voltam nehezebb és én is sportoltam, de néha csak egy villanást láttam és a földön voltam. Na ővele kezdtek ki néha a ratyik. Majdnem kirúgták a szakközépből mert úgy megvert egy ilyen próbálkozót hogy a baleseti sebészeten túlórázni kellett miatta.
De csak nyugodtan, próba cseresznye. :-))
Kérdező, Amit legutóbb írtál, ahhoz csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogyha be is mocskolnád a szűz kis seggét az illetőnek, akkor is ugyan úgy letagadná hogy vele ilyen megtörtént, és ugyanúgy lenézne minket, és kimondaná hogy ő bizony nem b*zi...
Innentől kezdve tehát felesleges próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!