Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy heterót elcsábítani?
A "homofóbia" talán egy véletlen fogalom? Lenéznek minket, mert különbnek, erkölcsösebbnek tartják magukat!
Igazából az kellene hogy minden heterónak legyen az élete során legalább két-három meleg kalandja. Akkor sokkal jobban el tudnának fogadni bennünket!
Köztudott, hogy az emberek 90%-a ugyse full meleg vagy full heteró. Mindenkiben van egy kevés heteró vagy meleg hajlam, és hogy melyik lesz domináns az csak a neveléstől függ. Hiszen az emberek neme sem biológiailag determinált. A gender studies ezt már rég bizonyította. Csupán a társadalmi nyomás alakítja ki a nemi azonosságot. Ezen pedig lehet változtatni.
#14 Jó, elismerem engem személyesen is izgat ez a felállás. Akit nem érdekel az ne csinálja.
Orbán törvényében az a rossz, hogy megakadalyozza a fiatalok felvilágosítását. Megfelelő neveléssel el lehet érni hogy a gender identitás ne tokosodjon be mereven. Igy nem, vagy csak nagyon kevesen lennének "kőheterók". A többieket pedig el lehetne csábítani. Utána pedig nem lenne alapja annak hogy erkölcsösebbnek tartsák magukat és lenézzenek minket. Valójában igy szűnne meg a homofóbia, nem pedig úgy, hogy mereven elkülönülünk egymástól...
Sokat Elárul a nagy eszméidről az hogy itt okoskodsz. Menj el egy punk rock koncertre és ott próbálkozz elcsábítani pár hetero rajongót. Aztán tedd zsebre amit kapsz.
Komolyan egy idióta vagy. Azért mert te szeretsz kavarni azonos neművel, ez nem jelenti azt hogy mindenki szeretne. Ha meg rá akarod eröltetni az elveidet olyanokra akik erre valamilyen okból nem nyitottak, akkor semmivel sem vagy jobb, mint az a törvény (amiről látszólag fogalmad sincs) ami ellen itt a biztonságos kényelmes otthonodban próbálsz harcolni.
A Homofob kifejezést a melegek találták ki, mert ezzel azt hiszik hogy ugyanúgy tudják degradálni azokat akik flegmán b*ziznak titeket. Vedd már észre hogy semmivel sem vagy jobb vagy több náluk. Ráadásul a te fajtád az, akik miatt pl drasztikusabban lépnek fel a homoszexuálisok ellen.
Csak ajánlani tudom hogy élőben sose találkozzunk a te érdekedben...
Elentmondásos vágy mert hát, kérdéses, hogy aki belemenne, az tényleg hetero-e ?
Amúgy van olyan, csak nem túl gyakori, hogy hetero férfiak egy szopásban benne volnának. Élveznék, ha megszopatnák szájbadugnák őket. Itt a gyakorin is volt már pár ilyen kérdés. Nem melegek csak a péniszre lennének kiváncsiak.
Engem ez a vita rész nem érdekel, a kérdésre reagálnék, aztán pontozzatok le :)
Egyszer random megismerkedtem egy sráccal egy szórakozóhelyen. Ittunk, dumáltunk, jól összehangolódtunk a közös sport miatt (hegyikerékpár).
Ismerősök lettünk, dumáltunk, néha összehajártunk bringázni, meg fel hozzá inni. Egyik alkalommal szintén iszogattunk nála, amikor leöntöttem magam sörrel és gondoltam leveszem a pólóm, ne ragadjon rajtam. Akkor jól végig mért a szemével és furán is viselkedett én meg odadobtam egy megjegyzést, hogy nemám rám mozdulsz... Erre ő: "de igen, beindítasz". És akkor már láttam, hogy dudorodik a nadrágja. És mondta, hogy akart már szólni, de hogy tudnom kell, hogy ő meleg. Mondom nincs ezzel semmi baj, amíg nem mozdulsz rám... de valahogy ahogy láttam, hogy a nadrágjában mocorog a farka, így az enyém is mocorgott. Ő tudta, hogy nem vagyok meleg én meg mondom nem értem, hogy miért van ez, de egyre jobban felállt, ahogy erről beszéltünk. Mondom ez elég kínos, valamit csináljunk már, hogy elmúljon... Erre azzal a lendülettel rátette a kezét a feszülő nadrágomra és elkezdte simogatni... Hát lehet, hogy furán hangzik, de brutálisan beindító volt és láttam hogy őt is mégjobban begerjeszti... Megfogta a kezem, rátette a közben már kigombolt nadrágjára és elkezdtem simogatni én is. Beljebb csúsztattam a kezem és alsónadrágon keresztül markolásztam... valami elképesztően jó érzés volt, ahogy lüktetett a kezemben a kőkemény farka :) soha nem fogtam még más farkat a magamén kívül és elképzelni sem tudtam, hogy egyszer megteszem... aztán végül ennyiben is maradt a történet, nekem rohannom kellett az utolsó buszra, meg kínos volt a szitu valamilyen szinten... Viszont utólag belegondolva nem bántam meg, sőt azt bánom, hogy nem mentünk egy icipicit tovább... hazamentem, visszagondoltam a történtekre és befejeztem egyedül amit elkezdtünk :)
Nem tudom mi lehet, kíváncsiság? Vagy az újdonság varázsa? Vagy a változatosság? Vagy rejtett bi hajlam? Nem tudom, de nem is érdekel, gondoljon mindenki amit akar, a lényeg, hogy nagyon jó élmény volt számomra és legfőképpen izgalmas :)
azóta sajnos semmi ilyesmi nem történt, az volt az első és (eddig) egyetlen :)
Szóval így lehet elcsábítani egy hetero" pasit...
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!