Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg fiúk!Nem fárad el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiúk!Nem fárad el hamar a szátok orál közbe?

Figyelt kérdés
Néha megkívánom, hogy én is csináljam, de kb 3-4 perc után fáradt lesz a szám. Mi lehet a megoldás? Mondjuk ha találnék gyorstüzelő srácot, azon túl.
2021. szept. 13. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
En 10-15 percig birom. Utana pici kezimunka es oral tovabb.
2021. szept. 13. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis pihenés képpen körbe nyalogatom csókolgatom közben verem neki egy kicsit
2021. szept. 13. 09:21
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Én nőként adok tanácsot.

Szopd és amikor fáradt már a szád dolgozz kicsit kézzel azután megint szájjal. Érzed ha már közel van a vége na meg lehet mondja is. Akkor szívd erősebben és gyorsabban és mélyebben engedd be a szádba már akkor csak bírod valahogy.

Az én pasim kb 10-15 perc alatt élvez

2021. szept. 13. 09:23
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát nekem volt aki 45 percig szopta. Én is csodálkoztam és akart második menetet. Vannak csodák...
2021. szept. 13. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert olyan jól szopok,hogy senki nem bírja sokáig.
2021. szept. 13. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nálam fiatalabb srác akit szopni szoktam. Hatalmas vastag farkam van, de csak hamar elsül,pár perc. De ez is eléggé fárasztó sokszor..
2021. szept. 13. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szopás közben nyalogatom csókolgatom
2021. szept. 13. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

akkor nyalogatni kell meg puszilhatni,kézzel csinálni. Csak a makkra koncentrálni.

Megmutassam?

2021. szept. 14. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlat teszi a mestert ;) Idővel lehet változni fog nálad is. Nálam inkább csak a második menetnél szokott, de akkor se vészes. Illetve én szeretek kifejezetten torkozni is (pl ha hanyatt fekve vagyok és úgy dugják a torkom), na akkor érzem néha úgy, hogy azért el tud fáradni a szám. De egyébként én is tudom azt javasolni, mint az előttem hozzászólók, hogy ha úgy érzed hogy már nem bírod, válts át a kezedre és verd neki. Meg persze különböző féle módon is lehet szopni, pl ha csak finoman és persze óvatosan szivogatod a makkját, az neki izgató tud lenni (embere válogatja), illetve neked is az egy pihenőidőnek számít :D vagy akár áttérsz a golyókra is, és foglalkozol velük is. Meg persze még megannyi praktika van erre :)

20/F

2021. szept. 16. 05:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem, ha engedi a srác, akkor egy órán át vagy akár tovább is kényeztetem a farkát.
2022. nov. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!