Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk!Nem fárad el hamar a szátok orál közbe?
Én nőként adok tanácsot.
Szopd és amikor fáradt már a szád dolgozz kicsit kézzel azután megint szájjal. Érzed ha már közel van a vége na meg lehet mondja is. Akkor szívd erősebben és gyorsabban és mélyebben engedd be a szádba már akkor csak bírod valahogy.
Az én pasim kb 10-15 perc alatt élvez
akkor nyalogatni kell meg puszilhatni,kézzel csinálni. Csak a makkra koncentrálni.
Megmutassam?
Gyakorlat teszi a mestert ;) Idővel lehet változni fog nálad is. Nálam inkább csak a második menetnél szokott, de akkor se vészes. Illetve én szeretek kifejezetten torkozni is (pl ha hanyatt fekve vagyok és úgy dugják a torkom), na akkor érzem néha úgy, hogy azért el tud fáradni a szám. De egyébként én is tudom azt javasolni, mint az előttem hozzászólók, hogy ha úgy érzed hogy már nem bírod, válts át a kezedre és verd neki. Meg persze különböző féle módon is lehet szopni, pl ha csak finoman és persze óvatosan szivogatod a makkját, az neki izgató tud lenni (embere válogatja), illetve neked is az egy pihenőidőnek számít :D vagy akár áttérsz a golyókra is, és foglalkozol velük is. Meg persze még megannyi praktika van erre :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!