Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív meleg fiúk! Ti hogy álltok az ilyen passzívakhoz?
Én szívesen adnék ennek egy esélyt
25f
Én is szeretem közben a farkát is fogni, kényeztetni.
Ezért vagyok meleg. Nem csak a luk a lényeg
Én hasonlóképp. Pont emiatt (is) föl is hagytam az alkalmi partnerek keresésével jó hosszú időre. Most meg inkább csak a szub/Dom viszonyok izgatnak szub oldalról. Ott tényleg nincs szükség a farkamra (legfeljebb mint kínzóeszközre), és ez így nekem jó is, valahogy megnyugtató, hogy nincs "teljesítési kényszer".
Amúgy semmi probléma a szerszámmal, majdnem minden nap kiverem, működik. :)
Úgylátom eléggé megosztó vélemények vannak. Bevallom én vagyok az a passzív. Eddig csak olyan aktívakat ismertem meg akik nem fogadtak el így. De szerencsére vannak olyanok is akiket ez nem zavar. Vannak még hozzám hasonlók itt?
Furának érzem magam ilyen passzívként.
A saját farkamat sose élveztem, így nem szoktam egyáltalán maszturbálni.
Az aktív farkával sokkal jobban szeretnék játszani és ilyenkor csak arra fókuszálni hogy neki jó legyen és élvezni őt, sokszor álmodok ilyensmikről. Emiatt néha reggelre kiélvezem magam véletlenül de ezt nem tudom megállni.
Van olyan aktív aki így is elfogad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!