Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a melegek nagy többsége a vékony twink passzívakért oda? Mi az izgató bennük?
Figyelt kérdés
Mármint, minden fajta gyűlöletbeszéd nélkül kérdem: Miért hoznak titeket lázba a vékony lábak, vékony test? Én személy szerint semmi izgatót nem látok bennük. Nincs jobb egy formás, szép fenéknél.2021. jún. 17. 17:38
1/13 anonim válasza:
Mert csajos.
Én egy férfias férfi vagyok,nem akarok egy olyat mint én.
2/13 anonim válasza:
Én pont a férfias passzívakat szeretem
3/13 anonim válasza:
Azért mert a vékony fiúkat könnyebb megdugni. :D
Oda pakolod őket, ahova akarod, és cukik!
4/13 anonim válasza:
Én a férfias, szőrös pasikat szeretem. Szóval ez is csak sztereotípia, hogy többség ilyen vagy olyan. Nekem pont, hogy nem tetszik a gyerekes kinézet.
5/13 anonim válasza:
Egy vékony fiúnak is lehet formás feneke, combja, lábszára: [link]
És mellé még helyes pofija, fiús sérója stb.
6/13 anonim válasza:
Nekem a fiús megjelenésű vékony srácok az eseteim: [link]
Csak az arcuk is legyen nekem tetsző.
7/13 anonim válasza:
nekem a férfias férfiak az esteim, szóval ez nem mindenkire igaz
8/13 anonim válasza:
Pont azért amiért a vékony törékeny lányok is sok pasinak bejönnek
9/13 anonim válasza:
Analógia: Minden társadalomnak és kornak megvan a maga női szépség ideálja. Ez nyilván nem egyezik mindenki ízlésével, de a többség általában szépnek és vonzónak találja. A melegek jelentős része a vékony, kislányos, fiatal fiúkat látja a legvonzóbbnak. Racionális oka nincs, csak szubjektív, tehát megmagyarázni nem lehet - csak úgy mint egy női szépségideált sem, hogy miért pont az tetszik. De nyilván nem mindenki ettől a fiú típustól jön izgalomba.
10/13 anonim válasza:
Ezt általában én is így tapasztalom. Én férfias passzív vagyok, de mégsem találok férfias, szőrös, 30 feletti aktívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!