Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A biszexuális férfiak milyenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális férfiak milyenek jellemben?

Figyelt kérdés
Megbizhatóak stb? Homoszexuálisként mit gondoltok a biszexuális férfiakról? Voltatok velük kapcsolatban?
2021. szept. 12. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Hogyha teljesen elfogadta magát és képes lesz*rni a közvetlen környezetét és a társadalmat, akkor minden oké. Ha nem, akkor viszont mindig a könnyebbik utat fogják választani(hetero kapcsolat). Szóval érdemes előtte mindig alaposan megismerni a másikat. Gondolkodását, stb.
2021. szept. 12. 17:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy egy állítólag magát biszexnek valló férfi kikezdett veletek, aztán alig akart szexelni? Csak néha-néha, nem pedig rendszeresen?
2021. szept. 12. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem voltam alkalmi kapcsolatokban, de volt párkapcsolatom biszexxel. Viszont így tapasztaltabban, már az elején tudni lehetett, hogy vége lesz, mivel nem fogadta el ezt az egészet. Aztán lehet az ilyet húzni évekig is. A vége mindig ugyanaz lesz.
2021. szept. 12. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nekem csak annyi a bajom velük hogy ők a hetero kapcsolatuk mellett szeretnének egy kvázi pótjátékszert.a legtöbben.És ez baj mert szerintem így nem lehet megélni az érzelmeket.
2021. szept. 12. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos én is biszex vagyok, igaz én egy kicsit más. Én jobban vonzódok a férfiakhoz, mindig is férfival képzeltem el a párkapcsolatot, érzelmileg jobban kötődök hozzájuk.
2021. szept. 12. 18:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehet hogy valójában homoszexuális vagy?
2021. szept. 12. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Biszex, reggel az aszony mellet fog kávézni.
2021. szept. 12. 18:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Úgy általában a homoszexuálisoknak mi a véleményük a biszexuálisokról? Sokaktól hallom hogy megvetik a biszexuálisokat. Ha igen akkor miért?
2021. szept. 12. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, nem igazából szexelni tudok nővel és férfival egyaránt. De mondom a férfiak kicsit közelebb állnak hozzám. Érzelmileg jobban meg tudok nyílni előttük.
2021. szept. 12. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem megvetik, hanem kapcsolat szempontjából nem a legjobb.

De aki alkalmizik annak tökéletes.

2021. szept. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!