Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sajnos életem szerelméről kiderült hogy heteroszexuàlis, azt hogy nem lehet az enyém egyszerűen nem bírom feldolgozni már nem is eszek és éjszaka álomba sírom magam, nem tudom hogy felejtsem el, jelenleg úgy érzem hogy mást már soha nem leszek képes szeretni, nagyon nehéz ez nekem és nagyon rossz érzés. A legjobb lenne elfelejteni de erre nem hiszem hogy képes vagyok. Teljesen össze törtem. Nagyon szíven ütött.

2021. szept. 6. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk fejezd be az önsajnálatot és kezdj magaddal valamit...

Mindenkit ér szerelmi csalódás, mégis felállnak.

2021. szept. 6. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Keress másik srácot, aki nem hetero.
2021. szept. 6. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

erre azért volt esély, több a hetero mint a meleg

lépj túl rajta, lesz még hasonló élményed bőven.

2021. szept. 6. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Menjél edzeni spartan, társas mozgás néptánc jót fog tenni

Testnek léleknek.

2021. szept. 6. 17:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Tiszta depressziós vagyok, 10 kilót fogytam a nyáron.
2021. szept. 6. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt rajtad kis felesleg, akkor az elég jó dolog. Ha nem volt, akkor pedig egyél rendesen. Sok szerelmi csalódás fog még érni, nem kell összeomlani mindegyik után
2021. szept. 6. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első szerelmi csalodást talán a legnehezebb tulélni, mert nem olt még az embernek ilyenben része elötte. Én tudom, májusban szakktottunk az első szerelmemmel.

Az elsö pár nap pokoki. De utána fokozatosan javul. Még így is hogy eltelt az egész nyár még mindig gondolok rá és eszembe jut hogy mi lett volna ha. De vége és tovább kell lépnem.

Jo tanács az hogy foglald el magad. Amig valamin jér az qgyad, foglalkozol, mész elöre, addig nem a srácra gondolsz.

Lekk valami figyelem elterelés.

Persze az unalmas pillanatokban igy is eszedbe fogjutni, de sajnos ez ilyen.

Keress valakit. Ha ugy érzed hogy készen állsz ismerkedni, akkor kezdj bele a keresésbe. Ha találsz valakit aki viszonozza, el fogod felejteni a srácot, lehet nem teljesen, de akkor már biztos jobb lesz.

2021. szept. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!