Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Mit tegyek az alábbi helyzetben? (bővebben lenn)
A helyedben én egyértelműsíteném számára, hogy meleg vagyok! Nagy csalódás lesz mindkettőtöknek, ha ez meglepetésként éri őt. Ha egy hetero barátságra számított.
Én nem játok fürdőkbe, nem tudom ott mi a módi. De amennyiben hetero a srác, aki nem ismeri a fürdőket, sőt a magyar szokásokat sem, nagy meglepetés érheti! Amit nem tudsz kiszámolni az a reakciója! Tehát, nem fantáziálni kell, "Mi lenne ha...", inkább tutira kell menni. Esélyt adni a srácnak, hogy megtudja, mit szeretnél, mi a Te álláspontod.
Amíg nem kölcsönös a vonzódás, amíg nem egyértelmű, addig ne keverd őt kellemetlen szituációkba! Ha mindenképp találkozni akarsz vele, azt tedd semleges helyen, helyzetben! Ne vidd azonnal az oroszlán barlangjába!
49F
#11, végül is strandolni heteró haverok is járnak gondolom, nem tudom. Eddig főleg csak külföldi barátokkal voltam, közben lopva őket is megnézhettem.
Mit értesz a tutira menni alatt?
Hát ezt nehéz megmagyarázni. Azt érzi az ember, mi a különbég, ha haverral megy programra vagy ha randizni készülnek.
Egyiknél tök jól elvagyunk együtt és keressük a másik társasságát, miközben a radnizásnál mindketten többet várunk, izgalom van a levegőben. Jó esetben jeleket küld az ember, hogy többet szeretne haverkodásnál.
Melegradar! ;-)
Más generáció vagyok a 49 évemmel. Másképp élem az éltem, főként, hogy sok éve élek fix kapcsolatban.
Van egy konkrétum a kérdésedben: találkozni akar veled! Szerinted ez nem jelent valami kellemeset számodra? Kellemes meglepetés várhat rád, szerintem!
Kíváncsi vagyok a fejleményekre! Sok szerencsét! 🥰
Sok kínai barátom van és van köztük biszex és meleg is.Ha van hajlama,
rád fog mozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!