Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! Mit tegyek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Mit tegyek az alábbi helyzetben? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Egy rendezvényen találkoztam egy fiúval (ázsiai), összebarátkoztunk. Gondolom nem meleg bár alig ismerem. Szívesen megnézném félmeztelenül (csak azt), gondoltam, mivel talizni akar velem, elhívhatnám egy fürdőbe. (Ő nem tudja rólam). Mi van ha lebukom, ha a fürdőruhában erekcióm van? Vagy ha férfinapon megyünk, akkor meg pláne látszik. Nem tudom, a kultúrájukban kényelmes-e mások előtt meztelenkedni. (egy közös zuhanyzást sem utasítanék vissza, persze csak megnézni ott) Ti mit tennétek a helyemben?

2021. szept. 6. 12:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%

A helyedben én egyértelműsíteném számára, hogy meleg vagyok! Nagy csalódás lesz mindkettőtöknek, ha ez meglepetésként éri őt. Ha egy hetero barátságra számított.

Én nem játok fürdőkbe, nem tudom ott mi a módi. De amennyiben hetero a srác, aki nem ismeri a fürdőket, sőt a magyar szokásokat sem, nagy meglepetés érheti! Amit nem tudsz kiszámolni az a reakciója! Tehát, nem fantáziálni kell, "Mi lenne ha...", inkább tutira kell menni. Esélyt adni a srácnak, hogy megtudja, mit szeretnél, mi a Te álláspontod.

Amíg nem kölcsönös a vonzódás, amíg nem egyértelmű, addig ne keverd őt kellemetlen szituációkba! Ha mindenképp találkozni akarsz vele, azt tedd semleges helyen, helyzetben! Ne vidd azonnal az oroszlán barlangjába!

49F

2021. szept. 6. 13:29
 12/27 A kérdező kommentje:

#11, végül is strandolni heteró haverok is járnak gondolom, nem tudom. Eddig főleg csak külföldi barátokkal voltam, közben lopva őket is megnézhettem.

Mit értesz a tutira menni alatt?

2021. szept. 6. 13:33
 13/27 anonim ***** válasza:
95%

Hát ezt nehéz megmagyarázni. Azt érzi az ember, mi a különbég, ha haverral megy programra vagy ha randizni készülnek.

Egyiknél tök jól elvagyunk együtt és keressük a másik társasságát, miközben a radnizásnál mindketten többet várunk, izgalom van a levegőben. Jó esetben jeleket küld az ember, hogy többet szeretne haverkodásnál.

Melegradar! ;-)

Más generáció vagyok a 49 évemmel. Másképp élem az éltem, főként, hogy sok éve élek fix kapcsolatban.

2021. szept. 6. 14:04
 14/27 A kérdező kommentje:
Oh értem! Ez baráti program lenne miközben lopva megnézném. Persze ha időközben kiderülne hogy ő is... akkor más lenne a helyzet (volt már ilyen)
2021. szept. 6. 14:08
 15/27 anonim ***** válasza:
73%

Van egy konkrétum a kérdésedben: találkozni akar veled! Szerinted ez nem jelent valami kellemeset számodra? Kellemes meglepetés várhat rád, szerintem!

Kíváncsi vagyok a fejleményekre! Sok szerencsét! 🥰

2021. szept. 6. 14:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is remélem, ki tudja :)
2021. szept. 6. 14:44
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben elhívnám. Ha jól sikerül, akkor felajánlanék egy masszázst. Ha abba is belemegy, akkor az már jelenthet valamit.
2021. szept. 6. 15:04
 18/27 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon meleg a helyzet!
2021. szept. 6. 15:05
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. szept. 6. 15:07
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

Sok kínai barátom van és van köztük biszex és meleg is.Ha van hajlama,

rád fog mozdulni.

2021. szept. 6. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!