Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak, hogy érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, hogy érzitek ti jobban megértitek/szótértetek a nőkel mint heteró társaitok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi egy meleg férfi inkább női vagy férfi barátságot preferál jobban, szigorúan barátságnál érdekel a dolog. Köszönöm a korrekt válaszokat. Szép napot. 🙃
2021. szept. 6. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
🙂🙂🙂🙂
2021. szept. 6. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Passzív barátomnak csak nő barátja van vagy passzív férfi.

Én aktív vagyok nekem csak heteró férfi barátaim vannak, meleg nincs.

2021. szept. 6. 10:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zold pacsi
2021. szept. 6. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok meleg, de amit lattam, tapasztaltam hogy a passziv/lanyosabb melegeknek inkabb csaj barataik vannak
2021. szept. 6. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyénfüggő.

Nekem a két legjobb barátom csaj. A páromnak is. Velük sokkal könnyebben megtaláljuk a közös hangot, hamarabb kerülünk azonos hullámhosszra velük. Más melegeknek meg inkább férfi haverjai/barátai vannak. Szerintem nincs összefüggés aközött, amit a kettes írt, mindegyik pocióra van példa. Passzívnak is lehet hetero férfi a legjobb barátja meg aktívnak is csaj. Miért ne?

2021. szept. 6. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Én mindkét nemmel jól kijövök. Viszont egész gyerekkoramat fiúkkal töltöttem. Legjobb barátaim is mind fiúk voltak(heterok). Lányokkal max annyi egyszerűbb, hogy empatikusabbak. Viszont ez nem azért van, mert női agyuk van, hanem a nők is elnyomottak sok helyen. Mi társadalmunkban is(elég megnézni a fizetéseket). Egyébként ha belegondoltok, akkor valójában a homoszexuális férfiakban is a "nőket" nézik le. Általában mindig a nőiességgel és nőkkel kötik össze a melegeket. Akkor valójában mit is néznek a társadalmunkban? Ezek szerint a nőiesség az pl gáz és alsóbbrendűbb. Ez bele van épülve az emberek tudatalattijába. Hiszen ezt tanítja nekünk a társadalom. Azért már vannak változások, de pl az idősebb generációk az valami botrányos torz mentalitással rendelkeznek. Persze előbb-utóbb ki fognak halna a generációk. Szóval a köpködők is egyszer ki fognak halni. 100 év múlva Magyarországon olyanok lesz a melegek megítélése kb, mint most a nőké. Nyugaton természetesen már más a helyzet. Ott előrébb vannak 100 évvel. Elég csak évszámokat megnézni, hogy pl mikor törölték el egyes országokban a melegek büntetését és nálunk. Vannak bőven mentalitásbeli különbségek.

Visszatérve a kérdéshez, én azért tényleg megértem magam mindkét nemmel. Férfiak egyébként gyengébbek lelkileg, mint a nők. :D Hiába is mutatják azt kifelé, hogy kőkemények. Általában őket tapossák el a legkönnyebben. Ennek is vannak természetesen társadalmi okai. Fiúkba alapból azt nevelik gyerekkorban, hogy ne mutassa ki az érzéseit, ne sírjon, stb. Azért ma már ez is változott, de pl engem is így neveltek és eszerint is élek. Tudatosan meg lehet változtatni a gondolkodást, de ahhoz nagyon sokat kell gyakorolni. Ami beépül egyszer a tudatalattiba, azt nagyon hosszadalmas idő megváltoztatni. Nagyszülő generációkban is pl bele van nevelve mégjobban a szolgaság. A nő szolgálja ki a férfit. És sok férfi el is várja. Ma már azért szerencsére ilyet nem nevelnek. Vagyis biztos van, de az elenyésző. Szóval jó sok torzulás van fejekben. Ennek pedig oka a tudatlanság és a felelőtlen gyerekvállalás.

27/F

2021. szept. 6. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
6-os vitte a prímet,nagyon összeszedett! :D én is ezt gondolom
2021. szept. 6. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!