Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdéseket tehetek fel valakinek, akiről azt
gondolom hogy meleg? Mik azok a válaszok amikből
lebuktatja magát akaratlanul is? (szintén zenész)
Nézd màr milyen jó feneke van annak a pasinak.
2021. szept. 5. 20:52
2021. szept. 5. 20:54
Kérdezd először a férfi divatról.
Kérj tőle tanácsot pl.
Utána kezdjétek el mustrázni a környezetetekben levő férfiakat előbb ruha alapján. Aztán jöhet test alapján.
2021. szept. 5. 21:05
Ha szintén "zenész" akkor a tekintetedből látni fogja hogy te is az vagy nyugi, akár az időjárásról is diskurálhattok. Ha hetero vagy és csak ki akarod puhatolni mi a pálya azt is észreveszi és direkt semleges válaszokat fog adni. Ezzel együtt a férfidivat elemzése jó útnak tűnik - a lényeg hogy egy közös téma legyen.
2021. szept. 5. 21:39
5/16 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy a srác a felső tízezerhez tartozik. (én nem) a másik hogy nagyon konzervatív családban él. Ő egyetemre jár, nekem csak szakmunkásképzőm van. Mikor először találkoztunk egy véletlen folytán, első pillanatban az volt a benyomásom hogy full meleg. Párszor összefutottunk, de mindig sietett valahová. Jelöltem facén, visszajelölt-azóta is szinte napi rendszerességgel beszélünk. De csak felületes dolgokról. Mint pl:a foci. Arról órákat lehet vele beszélgetni, de ha saját magáról kérdezem akkor nagyon rövid válaszokat ad. Múltkor küldtem neki egy fotót (a kutyámmal vagyok lefényképezve) és az volt rá a válasza, hogy jól nézel ki. Úgy érzem nem akar közel engedni magához. De akkor mégis miért beszélünk szinte minden nap messengeren. (igaz általában a fociról) gondoltam arra is hogy nincs meleg ismerőse, és sejti rólam, de csak havernak akar.visszahúzódó,csendes-de viszont okos és intelligens, nagyon helyes srác. Az is baj hogy nem tudom róla eldönteni, hogy aktív vagy passzív, esetleg uni. Ránézésre szerintem passzív. De ha mégse?
6/16 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezrá hogy meleg-e csak hozdfel a meleg témát, pl hogy van-e meleg ismerőse, mit gondol a melegekről stb
2021. szept. 8. 18:40
7/16 anonim válasza:
6-os vagyok, esetleg mond azt hogy neked van meleg ismerősöd és figyeld meg a reakcióját.
2021. szept. 8. 19:04
ha a felső tízezerbe tartozik, akkor ez lehet egy ok.
én is ismertem ilyen srácot, neki pl hiába tetszett egy lány, ha nem a köreiből volt, akkor nem foglalkozott vele. és ebben van sok ráció egyébként, nem feltétlen paranoia.
másrészt ha intellektuálisan is a felső tízezer, nem lehet h csak a jófejségét veszed meleg jelnek? feltételezem, h elég ha metrosexuális pl, és egy meleg mindjárt őt is annak látja, közben meg nagyon nem.
de végül is egyszerű: én nyíltan rákérdeznék. ha jófej, akkor csak ennyi.
2021. szept. 9. 02:01
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tegnap messengeren elkezdtem adagolni a témát,miután ő magától felhozta hogy egy közös fiú ismerősünket látta egy faszival, de szerinte csak kollégák. Erre írtam neki hogy nem csak kollégák, hanem szorosabb a dolog.
Felbátorodtam, és még írtam neki, hogy úgy ismerem a meleg világot, mint a tenyerem. Írtam neki hogy laktam leszbi csajokkal, meg hogy a volt főnököm is meleg. Továbbá írtam neki hogy erről a témáról napokat tudnék beszélgetni, sztorizni.
Szokása szerint röviden annyit válaszolt:aha, elhiszem.
Most mit gondoljak?
Úgy látszik nem érdekli a téma, vagy csak messengeren nem akar konkrét véleményt megfogalmazni?
Erre a reakciójára ti mit gondolnátok?
10/16 anonim válasza:
6-os vagyok Próbáld meg elhívni kávézni és ott NAGYON ÓVATOSAN adagold neki a témát nehogy gyanús legyél és figyeld meg a reakcióját és a testbeszédét alaposan. Ha ez sem jönbe felőlem rákérdezhetsz hogy meleg-e de nem ajánlom mert akkor szerintem nem meleg.
2021. szept. 9. 15:55
Kapcsolódó kérdések: