Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análisan hogyan edzzem meg magam?
Vettem két különböző dildót. Uni vagyok.
Análban viszont passzívként kevés a gyakorlatom.
Jelenleg nincs normális, megbízható partner a láthatáron, de szeretnék jobban felkészülni arra, ha majd lesz.
Gondolom heti néhány dildózás segítene. Viszont pl a tágulás nem inkább fejben dől el? Vagy tényleg csak egy fizikai folyamat?
Minden tanácsot szívese vennék.
Ugyan én nő vagyok, de sosem "edzettem" magam popsi szexre, viszont csináltam már jòpárszor.
Azt gondolom, h alkati kérdés is. Nem csak az, h kinek hogyan tágul hanem az is, h kinek milyen a fájdalomküszöbe. Lehet, h te meg sem érzed azt, ami a másiknak már sok. Vagy épp fordítva...
Viszont tény, h fejben is sok dől el.
A barátomnak nagyon vastag farka van. Egyszer közöltem is vele, h ezzel tuti nem lesz anál. Aztán egyszer èn vezettem oda ès kèrtem, h tegye be. Sose volt popsiban olyan orgazmusom ès egy picit sem fájt! Imádtam minden percét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!