Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit lehet tenni ha többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha többet érzek egy kolléga iránt, de esélytelen, hogy legyen belőle bármi is?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, de nem nyíltam, nem tudják rólam. Alkalmi kapcsolataim voltak eddig, nem is kerestem komolyabbat. Van egy kollégám akivel baráti viszonyban vagyok amennyire egy munkahelyen lehet: tényleg jól kijövünk, hasonló az érdeklődési körünk, személyiségünk, stb. viszont érzem, hogy ez részemről több attól, tényleg kezdek "beleszeretni".

Ő 100% hogy hetero, szóval még ha próbálkoznék is nála nem érne semmit, csak tönkre tenném a barátságunkat.

Viszont én így nagyon nem tudok vele egy közegben lenni, mert elszomorít, hogy soha nem lesz ebből semmi más.

Van erre valami "praktika" hogy elfelejtsem vagy marad a felmondás?

2021. szept. 5. 11:00
 1/1 anonim ***** válasza:
88%
jozanul ne kérdezz rá..esetleg kicsit becsiccsentve tereld a témát a szexre és vard meg mit reagál,lehet magad is meglepödnél..nekem volt ilyen...van pár pohar ami utan bátrak lesznek aztan durr bele
2021. szept. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!