Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elálló fülek mást is felizgatnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Engem vagyon felizgat, ha egy pasinak/fiúnak minél jobban elállnak a minél nagyobb fülei.
Más is van ezzel így?
Szerintem ezek imádni valóak:
Válaszaitokat köszönöm előre is.
#elálló nagy fülek #proturing big ears
2021. szept. 2. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Felizgat
Nem izgat
Szép az elálló fül
Ronda az elálló fül
Lényegtelenek a fülek
34 szavazat
1/11 anonim válasza:
Én ismerek ilyen srácot. Nem olyan feltűnő, de azért látszik, hogy nem átlagos fülei vannak. Viszont amúgy borzasztó cuki a srác, szóval ez nem befolyásolja az összképet.
Egyébként szexuálisan számomra nem izgatóbb, hogy valakinek ilyen a füle, inkább semlegesnek mondanám.
3/11 anonim válasza:
Akkor a denevéreket neked teremtette a jóisten 🤣
4/11 anonim válasza:
Nekem kamaszként s kapa fogú fiúk tetszettek. :D
5/11 anonim válasza:
Nekem kicsit eláll de volt akinek ez nagyon bejött.
6/11 anonim válasza:
Nekem semleges, semmit sem befolyásol.
Az első képen a kis morcost azért megdugnám 🤣
7/11 anonim válasza:
a második képen nagyon cuki a pali :D
8/11 anonim válasza:
nekem is az van :D volt osztálytársam folyton piszkálta, lehet tetszett neki
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az enyém is kicsit eláll. :)
Várom a további véleményeket.
2021. szept. 5. 16:14
10/11 anonim válasza:
Küldj magadról képet. Egyszerűbb lenne úgy véleményezni. Az arc is számít, nem csak a fülek. Az Össz kép a lényeg 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!