Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csúnya ha egy lánynak elálló mellei vannak?
Figyelt kérdés
Engem borzasztóan,mert az enyém ilyen.#mell #elálló mell
2018. febr. 6. 12:38
1/31 anonim válasza:
Küldj képet és megmondom...
Amúgy így látatlanban tényleg nem lehet megfelelően válaszolni, sajnos.
De biztos akad akinek tetszik, akármilyen is.
2/31 anonim válasza:
Minden női mell eláll a testtől, hiszen nem befelé nő.
3/31 anonim válasza:
Engem nem zavar. Ismertem már ilyen lányt. Attól hogy elálló még lehet szép vonzó kívánatos stb!
4/31 anonim válasza:
Ezt hívják kecsekecsöcsnek :D
...ennyire nem lehet viszont általánosítani, hogy ami elálló, az csúnya. Én láttam már igencsak gyönyörű melleket is ilyen elrendezésben. Ha linkelnél egy olyan képet, amihez hasonlóak a tieid, akkor objektívebb véleményt lehetne mondani.
6/31 anonim válasza:
Ez a tiéd? Semmi gond vele! Sok puszi rájuk!
7/31 anonim válasza:
Ilyen? Ruhában nem feltűnő. Magamból kiindulva, szex közben meg inkább a puncira koncemtálok, nem a mellre.
8/31 anonim válasza:
Hát nem olyan mint a legtobb nonek, de nincs neki semmi baja. SZép nagyon és jol tartsák magunak. Ugyan úgy rácuppannék, markolásznám...
26F
9/31 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ha tehetném sokat szeretgetném.
10/31 anonim válasza:
Inkább azon szörnyülködj mit rontott az évek alatt a melleid külsején a rohadt melltartó. Még most is ott a nyoma b+.
Ti tényleg nem veszitek észre, hogy a melltartó rontja el a melleiteket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!