Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különbözik-e,ha igen miben szintén meleg lakótárssal lakni,mintha heteróval laknál?
Akik albérletben laknak,és laktak már heterókkal,és melegekkel is,mik a tapasztalataitok?
Melyik a jobb?
Mennyiben másabb meleg fiúval,fiúkkal együtt lakni?
Hozzam pont most koltozott be egy srac aki meleg. Nem magyar, libanoni.
Korombeli es elmondta mizu vele es en meg azt,hogy biszex vagyok. Elmeselte ,hogy a macis, husis sracokat szereti es tegnap lattam eloszor igy olelkezni valakivel. Semmi furcsasagot v kulonlegesseget nem tapasztaltam eddig. Annyi,hogy fiuk jarnak fel hozza de kozos hoki, furdoszobaba benyitas, semmi nem volt
Semmiben sem különbözik. Miért kell egyáltalán különbséget tenni? Nekem eszembe nem jutna fantáziálni lakótársamról vagy bármelyik ismerősömről. Még akkor sem, ha meleg lenne. De mindenki magából indul ki.
Az 1-es hozzászóló pedig egy élettapasztalatlan kisgyerek. Vannak neked is meleg ismerőseid. Nem is egy, csak nem tudsz róla. Nem kell azt a sztereotípiát elhinni, hogy a minden meleg feminin. Rohadtul nem. Én is fociztam, tanultam harcművészetet, stb. Mindig fiúkkal voltam, mégsem mozdultam rá senkire. Minden embernek vannak meleg ismerősei, még a leghomofóbakknak is.
"Melyik a jobb?"
Nem attól függ, hogy kihez vonzódik, hanem hogy alapból milyen a személyisége. Én melegként nagyon jól kifogtam anno a meleg lakótársam. Teljesen ismeretlenek voltunk egymás számára, de nagyon jó barátság született belőle. Szuper jófej és kedves srác volt.
Meleg vagyok
Ha ilyen helyzetbe kerülnék
Inkább heteróval laknék.
Igaz barátaim is heterók.
Heteró férfi és nő közös albiban?
Nem szexuális beállítottság, hanem személyiségfüggő.
Sok embert ismertem meg életem során. Heteró és meleg férfit egyaránt, akik albérletben laktak. És meséltek sok érdekes dolgot.
Ha értelmeset fogsz ki, akkor lényegtelen a szexuális beállítottsága. Ha defekteset, akkor is lényegtelen, mert az őrületbe fog kergetni a viselkedésével.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!