Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Milyen érzés felvenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Milyen érzés felvenni egy másik srác alsónadrágját?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen élményetek? Akár családtag, haver, barát, idegen? Írhattok kort is.

22/F/bi

2021. aug. 31. 17:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Először bátyám boxere volt rajtam, mert ő kinőtte, anyám meg nekem adta, amikor váltani akartam fecskéről. Onnantól kezdett kialakulni az alsónadrágfétisem. Ezt követően volt rajtam apámé, mert újra akartam fecskét hordani, de csórtam el az uszodából osztálytárstól és vadidegen fiúktól is, illetve egy osztálytársam öccsétől, amikor fent voltam náluk. Párommal rendszeresen cserélünk elélvezés után, de volt olyan is, hogy egy viharos este után valaki erkélyéről leesett egy fecske, én pedig összeszedtem, és a munkában lecseréltem rá a sajátomat. Kétszer is vettem már idegenektől összeélvezett boxert.

28F

aug. 13. 08:25
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer csináltam ilyet, a koleszban bele voltam zúgva az egyik szobatársamba és elcsentem egy napra az alsóját. Szexi érzés volt.
aug. 13. 10:46
 33/34 A kérdező kommentje:

Használtat vagy tisztát?

Volt benne valami? 😏

aug. 13. 14:09
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Használtat. Nem volt benne semmi. Jó szaga volt, de tényleg. A fiúnak is jó szaga volt, gyakran ültem mellette tanulószobán.
aug. 13. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!