Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen érzés felvenni egy másik srác alsónadrágját?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen élményetek? Akár családtag, haver, barát, idegen? Írhattok kort is.
22/F/bi
2021. aug. 31. 17:57
11/34 A kérdező kommentje:
Az az érzés, amikor tudod, hogy a ruhadarab az ő farkát érintette…
2021. dec. 30. 09:23
12/34 anonim válasza:
Még sajnos nem volt, de el tudom képzelni milyen lehet... 🤤😉
13/34 anonim válasza:
Ha szimpi a srác meg minden akkor jó. Más full idegenét nem venném fel. Volt, hogy már párommal cseréltünk volt, hogy közeli baráttal is cseréltünk. De régen volt olyan is, hogy általánosba úszás órán, hogy elcsórtam egy osztálytársamét aki nagyon bejött.
14/34 anonim válasza:
Jó érzés!Egy haverét és az unokabátyámét vettem eddig fel. 25f
15/34 anonim válasza:
En nem vettem meg fel senkiet
16/34 anonim válasza:
1x régebben egy techno bulin találkoztam egy sráccal, megvolt egymásnak a coming out és persze egyéb energiák is dolgoztak, férfi WC-ben levetkoztunk és egymás alsojat vettük utána fel.
17/34 anonim válasza:
Koliban egy meleg szobatársam férfi tangáját megszagolgattam farokverés közben. Lány lakótárs bugyiját is az egyetemi évek alatt.
18/34 anonim válasza:
Jó érzés!
Cseréltünk és élveztük!
28f
19/34 anonim válasza:
Középsuliban úszáson voltam az osztállyal, akik nem hoztak úszócuccot azzal szivattak meg hogy, kicserélték a gatyámat egy másik osztályban lévő srácéval ( ugyanolyan kínai fecskéje volt).
Nem tudtam mért nevetnek rajtam egész nap, majd nap végén elárúlták. 17 voltam.
20/34 anonim válasza:
Apám 3-4 hónapja benyitott a szobámba és rajtakapott hogy a távirányító nyelével kényeztetem magam az ő alsónadrágjában. Jófej volt és nem szólt semmit. 24/Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!