Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18-25 éves melegek: a szüleite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 éves melegek: a szüleitek, testvéreitek, nagyszüleitek tudják, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok.

Nekem édesanyám és a szűkebb baráti köröm tudja.

Majd ha találok valakit megyek tovább. (:

2021. aug. 31. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tudja

26 F

2021. szept. 2. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Egyikőjük sem tudja, és nem is tervezem elmondani nekik, mégha párom is lesz akkor sem. Sajnos azt kell mondanom róluk hogyha elmondanám nekik 100% hogy kitagadnának meg olyanokat mondanának hogy nem vagyok normális meg ilyenek. Ebből meg nem kérek.
2021. szept. 3. 11:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Meg magyarazkodni kene hogyhogy nem tetszenek a nok es ugyse tudnak megerteni

Szelmalom harc az egesz

2021. szept. 3. 13:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Foleg anyam vallasos neki az se fer beke ha ferfi meg no hazassag utan elvalnak nemhogy meg az hogy ket ferfi osszejojjon egymassal ha ez kiderulne szivinfarktust is kapna
2021. szept. 3. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

Még nem mondtam el és jelenleg tervben sincs. Konzervatív családom van és mindig is azt hajtogatja anyám hogy "egy pár egy férfiből és egy nőből áll, minden más nem normális", szóval gondolom nem kicsit okoznék csalódást

18/F

2021. szept. 3. 17:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
En ha elmondanam azt hinnek hogy ez nekem igy jo pedig rohadtul nem jo de nem tudom megvaltozatni magam sajnos ezert inkabb el se mondom nekik
2021. szept. 3. 18:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az szüleim maximum sejthetik.

Ha erről akartam beszélni otthon, mindjárt a plafonon voltak, ha valami meleg-téma ment a TV-ben azonnal felháborodtak és elkapcsoltak.

Máson is, de ezen végképp felhúzzák magukat, idegesek, kiabálnak.

Egész nap nem lehet szólni hozzájuk, mint 2 idegbeteg.

Coming-outolni meg sem próbáltam. Még most felnőttként sem. Nem lakok már velük, pár barátom van ők tudják. Meg azt is, hogy a szüleimnek ez tabu.

Főleg anyukám miatt a rokonokkal sem erős a kapcsolatom, nem állunk úgy, hogy el merném mondani. Pedig 3 éve stabil kapcsolatom van, amibe ez az egész veszekedős dolog nagyon nem férne bele. Inkább titkolom, évente 2x2 napot kibirok a párom nélkül, aki mellett ragyogok persze és minden tökéletesen működik közöttünk. Dolgozunk, ellátjuk magunkat, kirándulunk, élünk a 2 tacskónkkal.

De mikor hazamegyek el vagyok hordva mindennek. Főleg ugye, hogy nincs asszony a jobbomon, mondogatja apám.

Én nem szólok erre semmit, elengedem a fülem mellett, mert ha nem, abból veszekedés lenne, azt nem akarom.

Szidják a politikát, a rendszert, a munkahelyet, a közlekedést, ha lenne feleségem már elhagyott volna miattuk. Hát még ha tudnák, hogy meleg vagyok... Isten ments!

A párom megérti, nem is akarja ő sem megismerni őket. Nekünk ez nem kell. Akár normálisnak tartják az emberek, akár nem. Mintha nem is léteznének úgy viseljük.

Az ő szüleivel minden rendben, sokat járunk oda, családtagnak tekintenek. Jobban mint otthon.

16 éves koromban jöttem rá, ahogy arra is, hogy ezt titkolnom kell majd egész életemben még a családom elől is. Így is kezdtem bele minden kapcsolatomba.

Hogy miért nem szakítom meg velük teljesen a kapcsolatot, annak 1 nagyon jó oka van csak.

Most nem leszek népszerű, de tudom ha egyszer meghalnak abból én meggazdagszom, mert mesés vagyont írtak a nevemre.

Ha megtudnák, hogy meleg vagyok azonnal kiraknának az örökségből, amin egyelőre nem osztoznék senkivel.

Ha ehhez pár napot ki kell bírnom, hát legyen :D ezzel adom majd vissza azt a sz@r gyermekkort amit biztosítottak és amiben még ma is lennék.

Beleőrültek a pénzbe, nem voltunk boldog család sosem.

Most sem.

Szeretetet, kedvességet, megértést, segítséget sosem kaptam. Pedig kértem, igényeltem volna.

Csúnya dolog, de most csak várok. Arra, hogy meghaljanak.

És létre tudjak hozni a pénzükből egy alapot beteg gyerekeknek.

Ezzel szeretnék foglalkozni később, ehhez adnám a család nevét.

Hogy végre jó dolgokhoz kössék az emberek.

Ki így ki úgy, nekem ez volt a sztorim

24/F/M

2021. szept. 13. 12:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

(#18)

Ohhhhhhh, basszus...

[link]

[link]

2021. szept. 13. 13:33
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
En a te helyedbe nem fogadnam el az orokseget, nekem ilyen emberek penze nem kellene
2021. szept. 13. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!