Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne 30 évesen egy idősebb 2 ingatlannal rendelkező nyugdíjas meleg ismerősötök, akivel szoros barátságba kerülnétek, bevállalnátok ezt?
Bár nem érzel iránta semmi szerelmi vagy szexuális vágyat, de mivel sok idősebb testvéred van, és 30 évesen COVID okozta válság miatt nem biztos, hogy fogsz rendelkezni önálló ingatlannal. Így némi ápolási és gondozási támogatásért cserébe, megkérhetem-e arra, hogy kössük össze az életünket bejegyzet élettársi kapcsolatba és hogy esetleg így utána örököljek illetékmentesen halála után.
Szerintetek ez elítélendő?
8- as vagyok.
Jó színész volt a srác és szar helyzetben volt, megsajnáltam. meghálálta,bőven...
De naiv voltam, tanultam belőle.
De jó barátként tekintettem rá.
Fene vigye el.. Bosszantó eset
Ehhez pofa kell de jó nagy.
Mas pénzét elvinni. Remélem vissza hozta
Előbb írtam le, hogy ez egy barátságon alapuló kapcsolat, és hogy van már 2 szakmám, és 1 alapdiplomám, de még most csinálom a mesterdiplomámat. Egyébként külföldön vagyok. Ez az idős embert úgy ismertem meg, hogy 2018-ban eljött egy általam szervezett filmvetítésre, amit egy pályázatból szerveztem meg.
Egyébként nem akarok se eltartott, se kitartott lenni, hidd el, én elfogok tudni helyezkedni és most 334 napig külföldön élek egy projekt keretében amiért kapok pénzt, és utána is még a diplomaszerzés után is 360 napos Erasmus szakmai gyakorlaton vennék részt.
Én dolgoznék mellette, de én ennek az idős embernek úgy segítenék, hogy bevásárolnék, elkísérném orvosi vizsgálatra, stb. Egyébként az jobb, ha az államra marad a vagyona? Egyébként ő benne merült fel, hogy valaki megörökölje a vagyonát. Hány olyan egyedülálló nyugdíjas meleg lehet, akinek van ingatlanja és nem szeretné ha ez a homofób állam örökölje az ingatlanját?
Nincs SEMMI rokona? Mert általában megkeresik még a 10. unokatestvért is (akivel 200 éve volt egy közös ősötök), ha öröklésről van szó? De mindegy is, mert nem ez a lényeg.
Minek ez a kamu rizsa a homofób államról? Ha szeretnéd a könnyen jött vagyont, akkor hajolj le érte. Minket nem kell meggyőznöd semmiről. Magadat sem. Ért most egy ilyen véletlen szerencse az életben, akkor ragadd meg, de nem kell mögé ideológiát gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!