Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva a szexualitásommal kapcsolatban, ti mit gondoltok róla?
Gondoltam, megkérdezem itt, hátha valaki tud segíteni. Szóval én már hosszú évek óta abban a tudatban élek, hogy meleg vagyok, környezetemben kb mindenkinek coming outoltam is már, tehát magabiztosan éltem ebben a tudatban, amíg az egész pusztán elméletileg számított.
De amint a szexualitás kiélése belépett az életembe, rögtön megkérdőjeleztem az egészet. A férfiakat külsőleg mindig is vonzónak találtam, de maga a szex velük kifejezetten taszít. Nem érdekel sem a farkuk, nem akarok maszturbálni velük vagy rajtuk és nem akarok betenni semmit sehová. Úgy érzem a férfiak pusztán romantikusan vonzanak engem, ám mégis feláll egy meztelen férfira nekem, pedig nem akarnék semmi intimet átélni vele. Ami a nőket illeti, sohasem tapasztaltam semmilyen szexualitás vonzalmat az irányukba.
Most defektes vagyok, vagy az ilyen nyakatekert szexuálitás normális, és tudok ettől függetlenül párt találni magamnak?
Ha a lányok nem vonzanak se szexuálisan se érzelmileg akkor bi biztos nem vagy.
Voltál már szerelmes férfiba? Vele el tudtál képzelni testiséget? Attól hogy nem akarsz minden jött-menttel összefeküdni, még nem vagy aszexuális.
A csók vonz? Ha feláll férfire akkor vonzódsz szexuálisan is hozzájuk, mi az amit el tudsz képzelni?
Oké feláll a férfiakra
És mire szoktad kiverni, mit fantáziálsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!