Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez korrekt alku a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez korrekt alku a pasim meleg/bi vágyaihoz? Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Más lányok véleménye is érdekel. Szóval a pasim bevallotta, hogy vannak bi vagyis meleg vágyai. Mondtam, hogy részemről okés ha tudom ki az akivel és ha csak 6x taliznak. Azonban a facen mindenki kamunak néz emiatt. Főleg hogy a pasim nem akar kiadni arcképet csak mást és akkor kötöm csak össze a jelölteket a párommal ha látom hogy komoly. Ő ugyanis dolgozik. Szóval minden tipp, ötlet, stb jól jönne. Köszi!
2021. aug. 27. 10:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikre vágyik? Hogy néz ki?
2021. aug. 27. 11:00
 2/18 A kérdező kommentje:
A férfi szerepre és vékony 30 éves. De írj privit inkább.
2021. aug. 27. 11:04
 3/18 anonim ***** válasza:
25%
Az oszt igen.
2021. aug. 27. 11:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Normálisan please.
2021. aug. 27. 11:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Te is részt vennél az aktusban?
2021. aug. 27. 11:31
 6/18 A kérdező kommentje:
NEM! NEM! NEM!
2021. aug. 27. 11:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes helyzet ez, de az biztos hogy rendes tőled hogy így belementél a dologba, plusz az hogy megbeszéltétek mutatja hogy mennyire közel vagytok egymáshoz. Tippet nem nagyon tudok adni, hogy hogyan is kellene ezt, de annyit tudok mondani, hogy sok a kamus, a perverz és az egyéb problémás ember, szoval jól gondold meg hogy kit választassz neki.

Legyen valami rendes srác aki megbizható.

2021. aug. 27. 12:04
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Engem személy szerint az ilyesmi kimondottan izgatna, szóval ha nagyon nem akar összejönni semmi, csak írjatok rám. :D (Ez inkább csak tréfa, hisz ugye közel sem biztos, hogy olyan vonzónak találna a párod, meg alapból is enyhén aszex vagyok.)

A 6x szót nem teljesen értem. Hat alkalomról lenne szó összesen (akár hat jelölttel, és soha többé), vagy egy jelölttel összesen, és mással is max. ennyiszer? Gondolom, inkább előbbi. :D

Egyébként nagyon szimpatikus számomra a hozzáállásod, komolyan. Remélem, megérdemel a párod.

2021. aug. 27. 12:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Kár, pedig ha részt vennél benne te is, én benne lennék :o
2021. aug. 27. 12:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Ha én is benne lennék lenne 100 jelölt akik végre csajjal tudnának lenni... A 6x az 1 emberre értendő. Így nem lesz kötődés talán. Bár nem félek, hogy lecserél hisz akkor nem is maradnék a kapcsoaltba.
2021. aug. 27. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!