Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srác vagyok, elbizonytal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srác vagyok, elbizonytalanodtam? (Többit lent)

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok, 21 éves. Barátom 22, már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, együtt jártunk óvodába, iskolába, középsuliba.

Mindig is tudtam róla, hogy ő más, nem illik be sehová sem. Mi mindig megértettük egymást, de ez annyira hirtelen jött. Sosem gondoltam volna, hogy ő meleg, hiába sosem volt barátnője, annyira zárkózott srác volt, elfoglalta magát az otthoni teendőkkel, dolgozik, én suliba járok. Nem lakunk együtt, én a szüleimmel, ő csak félig-meddig él velük. Hazajön segíteni nekik. A munka miatt ritkábban találkozunk, hétvégén zömében a szüleinél tevékenykedik, mert a szüleivel egy utcában lakunk, ő már lassan 2 éve elköltözött.

Lehet filmbeillő a történetünk, de ő közelített a bizonytalan énem felé.

Egyik alkalommal eljött a szüleihez, engem is meghívott természetesen, hiszen én is a család része vagyok, ugyanakkor ő is az én családom része. Szülei nem tudnak rólunk semmit, csak anyumnak meséltem el, vele őszinte lehetek.

Tudom tapasztalatlannak fogtok tartani, de higgyétek el ez egy nagyon komplikált szituáció és ő volt az első az életemben. Ráadásul gyerekkori barátom.

Amikor lefeküdtünk, az első alkalmunk után teljesen megváltozott. Egyre inkább eltávolodik tőlem, már nem ír,úgy érzem van valakije.

Vagy én reagálom túl?

Ebben mindketten benne voltunk, én is vágytam titkon ő rá, ő is rám. Pontosan ismerjük egymást, de fél közelíteni felém.

Nem tudom mitévő legyek.

Talán én reagálom túl a dolgot?

Kérdezek természetesen tőle, teljesen nyugodtan, higgadtan, összeszedetten, hiszen ismerem hogy hogyan kérdezzek, de mindenre az a válasz, amit hallani akarok, de a valóság az, hogy érzem, távolodik tőlem.

Mit tennétek?

21/fiú

2021. aug. 24. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon nehéz helyzet. Arra tippelek, hogy belül neki is nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy összejöttetek, és hárítja magától öntudatlanul.

Azt nem tartom valószínűnek, hogy lenne valakije. Mint írod, barátok vagytok, tehát nem titkolná el.

Én beszélgetnék vele az összebújásotokról. Nem volt jó? Mi nem volt jó? Ha jó volt, miért nem csináljuk újra? Stb.

2021. aug. 24. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Nem lett volna szabad lefeküdnötök egymással

Egy barátság sokkal többet ér egy párkapcsolatnál hogy miért is ne ragozzuk.

Érdemes lenne a barátságot ápolni és azt tovább vinni ezt megbeszélni vele.

Én biztos ezt tenném, így vén fejjel.

2021. aug. 24. 10:38
 3/5 -remete- ***** válasza:
100%
Barátságot nem szexelünk el. Minden megváltozik utána. Plusz ha ő nem bírja feldolgozni ezt komoly törés is lehet a lelkében.
2021. aug. 24. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam már hasonló történeteket. Ilyenkor az szokott lenni, hogy minél jobban keresed őt, ő annál távolságtartóbb lesz, és annál ritkábban keres téged.

Sajnálom, de valószínűleg, ő nem szerelmes beléd. Vannak olyan emberek, aki szeretnek lefeküdni a barátaikkal, de nem szeretnének velük párkapcsolatot.

Ez piszkosul nehéz tud lenni, és kell egy kis idő feldolgozni.

Jó lenne legalább utólag tiszta vizet önteni a pohárba, és finoman kideríteni, hogy mi a szándéka a jövőben. Milyen kérdéseket tettél fel neki?

2021. aug. 24. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy összetett kérdés. Neki te voltál az első srác, akivel valaha is lefeküdt? Az is számít, hogy mennyire volt felszabadult köztetek a szex. Amúgy én arra gondolok, hogy nem vagytok párkapcsolat szempontjából egymás esetei, vagy éppen attól ijedt meg, hogy ez megtörtént, aminek hát valahol meg kellett történnie a "keret" szerint. Mindkettőtöknek időre van szüksége. Agyban és lelkileg kell elhelyezni, és idővel tűéles és őszintén kibeszélni. Úgy gondolom, hogy egy igaz mély barátség egy ilyen esetet elvisel, de többet nem. Ott már tiszta helyzet kell. És igen, ez piszok nehéz. Írhatsz privátban is, ha tudok, segítek, elmondom a tapasztalataimat.
2021. aug. 25. 08:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!