Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik olcsó dildo-t ajánlanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik olcsó dildo-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Fleshjack-re gondoltam elsőként, de szerintem bőven van választék 30 meg 20 ezer alatt is (sőt, talán 10 alatt is). Nektek milyen van amit szerettek? Tudnátok ajánlani valamilyen (viszonylag) olcsót?

2021. aug. 22. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
17%

Ez az olcsójános szint olyan igénytelen

Verd ki magadnak az ingyen van

2021. aug. 22. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor inkább ne írj semmit, nem vagyok előrébb az olcsójánosos válaszoddal (mindenki magából indul ki ugye).
2021. aug. 22. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha már olcsó, akk sztem vegél egy szimpatikusat, aztán meglátod, milyen (hogy utána miben keress jobbat).
2021. aug. 22. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Bemész bármelyik szexshopba és körülnézel.Én interneten rendeltem egy vékonyabbat és egy vastagabb tapadókorongost,a szállítási költséggel együtt volt 7200 ft.Mind a kettő megfelel a célnak.
2021. aug. 23. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
egy jó porolóvasat !
2021. aug. 24. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Szalámi, uborka, répa, fogkefe, faág, sodrófa, székláb, palack
2021. aug. 25. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!