Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már arab, néger, roma sráccal?
Semmi köze a píszíséghez, egyszerűen vannak olyan cigány és arab férfiak, akik nekem nagyon tetszenek. Azok, akik vékonyak. Egyszerűen szépek (nekem). De még nem jöttem össze eggyel sem, tehát a válaszom a föltett kérdésre: nem.
A néger férfiak viszont határozottan nem jönnek be, nekem ők túl izmosak. Nem tetszik, ha valaki túl izmos. Illetve van a kelet-afrikai típusú vékonyabb fekete (pl. az etióp, kenyai hosszútávfutóknál látni), ők inkább bejönnek. De akkor is inkább egy fehért választanék, ha lehet. (Nem rasszizmusból, az embert magát természetesen nem ennek alapján ítélem meg, egyszerűen egy fehér rasszhoz tartozó férfi általában jobban tetszik az alkata, bőre stb. miatt.)
2021. aug. 19. 12:21
Egy nagyon rendes néger cserediákkal párszor lefeküdtem. Hihetetlen élményt nyújtott, nem bántam meg
2021. aug. 19. 15:23
Nem.
Talán az egyik srácban volt valami minimális vonó, de ő sem tudott róla.
2021. aug. 19. 20:31
0%-ra lepontoztak, hát ez van. És azt se tudjátok mit szeretnék. Az az én dolgom xD Prűd nem vagyok.
2021. aug. 19. 21:58
Igen, roma sráccal. Fantasztikus élmény volt, a srác figyelmes volt és nagyon jól nézett ki.
2021. aug. 20. 04:27
Romával.Mivel a szomszédom és tudja rólam ,hogy a fiúkat szeretem,de egy ideje a fia is átjár,és nem tudnak egymásról.
2021. aug. 20. 10:06
Többször megszopatott egy roma férfi. Határozottan, dominánsan. Élveztem.
2021. aug. 20. 13:36
Mindig az új és extra dolgok jönnek be az embereknek, én pl roma vagyok, és szerintem például a magyar lanyok sokkal jobbak az ágyban
2021. aug. 20. 13:57
2021. aug. 20. 14:00
Fajáruló? Azért mert nem kell elkényeztetett kis senkiházi férfiatlan magyar gyerek? Mit kezdenék vele? Vigyem ki a játszótérre játszani? Mert sok 30 körüli pasinak a szellemi szintje olyan 12 éves gyerek szintjén mozog. Egész nap gépeznek vagy kocsmáznak, nem lehet számítani rájuk semmiben, ráadásul még nagyravágyóak is. A fenének se kell ilyen kolonc a nyakára, fujj..
2021. aug. 21. 12:01
Kapcsolódó kérdések: