Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem akarnak találkozni,a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak találkozni,akik egyébként ismerkednének ?

Figyelt kérdés

Nem új dolog,de nem értem az egészet.

Akkor minek ismerkedni, ha nem akar senki találkozni.

Sem a 28 éves, sem az 54 éves. Ghostingolás ez ma nagy divat.

Vagy az van mögötte, hogy kamusok ? Nem annyi korban, vagy nem úgy néz ki ?

Mondjuk én barátot,kapcsolatot szeretnék, de így nehéz. Vagy inkább lehetetlen.

2021. aug. 19. 05:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt vagy kamusok, vagy lehehet hogy maga a gondolat izgatja öket, föleg ha be vannak indulva, de csak ennyi.

Vannak gondolom olyanok is akik félnek. Félnek hogy kiderül, félnek hogy nem az lesz akivelt találkozik mint akinek leirta magát az ember vagy félnek a zsarolástól, vagy esetleg attól hogy valami kétes alak.

De az is lehet hogy szégyelli magát, hogy milyen és úgy van vele hogy úgyse lenne semmi belöle.

Sok oka lehet ennek és nem feltétlen arrol van szo hogy ezek mind csak szórakoznak.

Én eddig nem szerveztem olyan randit amire a végén nem mentem el. De volt olyan hogy pár mondat után amiböl semmi sem derült ki már rögtön találkát akartak. Nekem ennyi nem elég, ismerjük meg egymást jobban, tudjak is valamit arrol akivel találkozni fogok, hogy tudjam érdemes. Legalábbis nekem ez a véleményem.

2021. aug. 19. 06:37
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Az internetes társkeresés kb hallott műfaj. A társkeresők kihaltak nő csak elvétve akad viszont férfi 10ezrével keres szexre nőt, a többségük ráadásul jól is hazudik. Tinder, badoo, vonalon csak akkor van esélyed ha jól nézel ki, de úgy tényleg nagyon jól, különben van másik. Chat oldalak regés rég kihaltak. Ha akarsz valamit azt vagy élőben kell vagy valamilyen kisebb közösségben, helyi face csoport, gamer clán, dtb.
2021. aug. 19. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem volt aki elcsalt talira kétszer is,odamentem és nem jött el. És nekem az a fura hogy csak a gyk-n akar beszélgetni. De a ghosting az a legjellemzőbb. Nem az a baj ha talál jobbat aki jobban bejön neki,hanem hogy nem tisztel meg azzal,hogy annyit írjon hogy bocs de nem. Vagy találtam mást. Rengetegszer jártam így. Előtte megy a szinház hogy mennyire bejössz neki,meg milyen normális vagy,egyszer csak nem ír vissza. Aki nem ilyen és őszinte,annak hatalmas respect,és tiszteletet érdemeltek ezért!!!!!
2021. aug. 19. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hetero vagyok nem láttam hogy homo kategória bocs ( 3-as voltam )
2021. aug. 19. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es, viszont ennek ellenére teljesen jól leirtad a helyzetet. Ugyannez van a meleg társkeresésnél is. Ebböl látszik hogy mindegy ki mit kivel, a netes keresés nem egyszerű dolog. 1-es voltam.
2021. aug. 19. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nincs rossz tapasztalatom az internetes társkereséssel, meg kell válogatni hogy kinek írsz vissza, és így nem fogsz akkor csalódni.
2021. aug. 19. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Válogathatsz ahogy akarsz, volt, hogy nagyon normális srác válaszolt, korrektnek tűnt, találkozás előtt persze hirtelen eltűnt, azóta se válaszolt. Szóval aki a neten maradt, már csak a legalja sokszor, reménytelen teljesen.
2021. aug. 20. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Nehéz ügy ez. Általános tapasztalat, hogy tíz levelezésből lesz egy találkozás, és húszból egy tartósabb viszony. Szóval sok türelemre és nagy elszántságra van szükség a partnerkereséshez.

Az 1-es válaszoló nagyon jól összefoglalta, mi minden állhat az eltűnések hátterében.

Én mondjuk BDSM-témában szoktam keresgélni szub oldalról. Ott még külön szerepet játszik az is, hogy nem pusztán egyszerű szexről van szó, hanem föl kell készülni, mélyen átgondolni, hogy tényleg akarom-e ezt az egészet stb. A másik oldalról meg ugye a félelem, hogy mi történhet. Bennem is mindig van egy kis szorongás az első találkozás előtt, mert azért levelezni nem ugyanaz, mint megélni a dolgokat. Ezzel együtt én magam mindig elmentem minden megbeszélt találkozóra.

2021. aug. 20. 17:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát.

Elgondolkodtam rajtuk, és megerősített abban, hogy leálltam a netes ismerkedéssel.

Eddig csak hiú reményeket, csalódásokat és lelki sebeket okozott.

Többet ér az élet, minthogy várjak arra a csodára, ami nem létezik.

2021. aug. 21. 06:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Hát te tudod. Én mindezek ellenére nem hagyom abba, mert sosem lehet tudni. Én az elsö szerelmemmel is a neten ismerkedtem meg, szóval vannak azért még normális emberek a netem.
2021. aug. 21. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!