Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szoptál először? Milyen élmény volt számodra?
Én 17 éves voltam és bánom, hogy nem hamarabb kezdtem.
Hihetetlen volt azt a férfienergiát érezni közben magamban és a másik, nálam idősebb srácban.
Fantasztikus volt!
Idén történt, a volt barátommal. Kicsit tartottam az iztöl hogy milyen lesz, de nem colt rossz. Azt mondta hogy jol csinálom én pedig szerettem ia csinálni neki. Föleg hogy tudtam hogy jó érzés neki. Aztán miután szakítottunk még volt egy másik srác, de az csak ilyen futo kaland volt, nem lett komolyabba kapcsolat belöle.
Az elsö után ugyan ugy éreztem mint ahogy a 11-es irta, mint akinek a homlokára van irva. De közben meg örültem is. Fura dolog ez. 30/f/bi
16 voltam. Egy nálam fiatalabb fiút szoptam le. Nagyon jó volt. Jó lenne most is egy fiatal fiúka. 😁
35f
12 voltam.
Kiderult, hogy az osztalytarsammal mind a ketten a fiukra bukunk egy beszelgetes soran.
Aztan kolcsonosen egymasnak csinaltuk.
Mondjuk csak epphogy volt spermank es meg full csupaszok is voltunkde nagyon elveztuk.
14 eves korunkig csinaltuk aztan masfele sodort a szel.
Utana 15 evesen koleszba.
Mind a harman bik voltunk igy nem volt nehez.
Oda vissza allandoan amikor tehettuk.
Azota sajna semmi.
18 f
Nem ismerkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!